agnes3131 08.01.07, 22:19 Jadę w środę, najczęściej odwiedzam Arkadię, żeby kupić coś dla synka i dla siebie, a moze gdzie indziej warto pojechac? Poradźcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadawida1 Re: Gdzie warto zajrzeć w Warszawie na wyprzedaże 09.01.07, 09:42 Myślę, że właśnie w Arkadii jest najwięcej sklepów dla dzieci, chociaż z drugiej strony to największe tam tłumy, smyk ma na razie 30 %, w H&M tylko niektóre rzeczy przecenione 50 %, w wójciku 20,30%, w cubus 50 %, pozostałych nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Wola park 09.01.07, 10:26 warto tez do Wola park, tam jest Mothercare (mnóstwo obnizek), Smyk, H@M, KappAhl. Tam tez sa do wypozyczenia za darmo samochody do wożenia dzieci i zakupów. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: Wola park 09.01.07, 12:53 Byłam w weekend w Arkadii i jak dla mnie wielka porażka. Jeszcze za wcześnie na wielkie okazje. Smyk - 30% nie wchodziłam - czekam na większą przecenę (z doświadczenia wiem, że przy większych przecenach lepszy Wola Park) BHS - coś na oko o 30% Wójcik - też ok. 30% Cubus - na niektóre towary - 50% - głównie rzeczy z motywem zimowym lub z polaru Mothercare - ok 30-50% (kupiłam np bluzeczkę z krótkim rękawkiem dla córki z 68 na 29zł) H&M - cienizna, prawie żadnych wyprzedaży dla dzieci C&A - podobnie Kappahl - szczątkowe wyprzedaże w porównaniu z zachodnimi wyprzedażami u nas to jakiś żart. Odczekam jeszcze 2 tygodnie. A Odpowiedz Link Zgłoś