Dodaj do ulubionych

Podgrzewacz - jaki polecacie ?

09.01.07, 17:10
Dziewczyny !
chciałabymzakupićna rynku jest kilka firmi nie wiem jaki wybrać, ja chciałabym taki do butelek i dań
jeśl macie sprawdzone to napiszcie jakiej firmy

dziękuje za podpowiedzi
MAgda
Obserwuj wątek
    • agusia19751 Re: Podgrzewacz - jaki polecacie ? 09.01.07, 17:16
      ja mam AVENT-u i od pół roku nie zawiódł nas, koleżanka miała CANPOLA i się jej po 2 miesiącach spalił(nie mówie że ta firma jest zła po prostu trafili na wadliwy) za moją radą też kupiła AVENT-U i jest zadowolona.
      • nnn75 Re: Podgrzewacz - jaki polecacie ? 09.01.07, 17:19
        A czy do AVENTu pasują róźne butelki ja uźywam btelek dr browns 120 ml i 237 ml ??

Magda
      • annalalik Re: Podgrzewacz - jaki polecacie ? 09.01.07, 17:19
        Ja tez mam Avent - jest super
      • marcelin4 Re: Podgrzewacz - jaki polecacie ? 09.01.07, 17:19
        Ja mam Philipsa - jest super, ma końcówkę, dzięki której mozna go używać w
        samochodzie. Polecam!
    • agusia19751 Re: Podgrzewacz - jaki polecacie ? 09.01.07, 17:20
      dodam jeszcze że jedzonko ze słoiczków podgrzewam w mikrofali, w podgrzewaczu trochę za wolno, chyba że zwiększysz w podgrzewaczu temperature też tak robiłam,później zapomniałam zmniejszyć i czasami mleko lub herbatke musiałam studzić pod zimną wodą a córcia czasami była bardzo niecierpliwa
    • agusia19751 Re: Podgrzewacz - jaki polecacie ? 09.01.07, 17:22
      aventu są butelki dosyć szerokie innych butelek nie używam ale otwór w podgrzewaczu jest dużo większy
      • marcelin4 Re: Podgrzewacz - jaki polecacie ? 09.01.07, 17:32
        do Philipsa pasują butelki Aventu - innych butelek nie mam więc nie wiem czy
        pasują smile
    • ufe-ska Re: Podgrzewacz - jaki polecacie ? 09.01.07, 17:48
      A ja polecam garnuszek z gorącą wodą. Szybciutko sie grzeje, nie ma tu
      znaczenia szerokość buteleczki i do tego zaoszczędza się kilkanaście (dziesiąt)
      złotych.
      Pozdrawiam!
      • franola Re: Podgrzewacz - jaki polecacie ? 09.01.07, 17:51
        my uzywamy od poczatku ( 3 miesiace) canpola i jest bardzo w porzadku. pasuja i
        butelki aventu i inne i ladnie trzyma temperature idealna do podania mleczka.
        • jolantusia1 Re: Podgrzewacz - jaki polecacie ? 09.01.07, 18:19
          ja mam avent i jestem bardzo zadowolona choć mały na piersi i podgrzewam tylko
          słoiki
    • zebra12 Ja nie grzeję mleka! 09.01.07, 18:23
      W szpitalu mleka dziecim nie grzali. Teraz tak podobno się podaje. Nawet
      wcześniakom. Więc ja też nie grzeje, mała je w temperaturze pokojowej. Nic jej
      nie jest, ma 5 tygodni.
    • mw144 Re: Podgrzewacz - jaki polecacie ? 09.01.07, 20:18
      Jestem zadowolona z Aventu, wchodzą wszystkie butelki i słoiczki. Poza tym jest chyba nie do zniszczenia, mój podczas półrocznej ciągłej pracy przeżył już nawet kilkukrotną kilkugodzinną pracę bez wody i nic mu się nie stało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka