Dodaj do ulubionych

poleccie żelazko :)

01.02.07, 08:02
Ważne, by nie było zbyt ciężkie i by nie kapała z niego woda (zamiast
parowania). Cena do 300 pln.
Obserwuj wątek
    • 9-x-2 Re: poleccie żelazko :) 01.02.07, 09:02
      Podobno najlepsze są Pnilipsy.
      Dla mnie też ważne było, żeby miał system samooczyszczania/odwapniania, długi
      kabel (mem w tej chwili 3 m) i mógł sam się wyłączyć, jakbym o tym zapomniała
      Mam więc Philips Azur Precise 4325
      Na Allegro kupiłam za ok. 300 zł (nowe z gwarancją, z hurtowni), podczas gdy w
      sklepach było powyżej 400. Wszystko gra
      • inches Re: poleccie żelazko :) 01.02.07, 18:39
        Zelazka Braun z szafirową stopą. Są bardzo dobre mam model ok 7 lat kosztował
        ok 350 zł. Zelazko bardzo dużo używane a stopa wygląda jak nowa. Obecnie ceny
        są podobne, jedynie wygląd jest ładniejszy.
    • magdek2 Re: poleccie żelazko :) 01.02.07, 22:32
      ja mam tefal virtuose z ceramiczna stopą, poprzdni tefal z taka stopą
      wystarczył na 12 lat, polecam zelazko bo bardzo łatwo sie czysci stopa w razie
      przypalenia, co zdarza sie baaaardzo rzadko, fajnie paruje bez kapania ale co
      do cięzkosci to sie nie wypowiem bo dla mnie to nie miało znaczenia więc nie
      porównywałam tego z innym zelazkami
      • gucci77 Re: poleccie żelazko :) 01.02.07, 22:44
        ja mam takie i jak dla mnie rewelacja, nc nie cieknie i ten model na Allegro to
        następca mojgo, mój ma już 3 latka i śmiga jak nowy smile
        www.allegro.pl/item162603746_zelazko_philips_hi_570_bezprzewodowe_hurtownia_.html
        • mokrasa Re: poleccie żelazko :) 01.02.07, 22:57
          Ja kupiłam to
          www.allegro.pl/item149423848_zelazko_braun_si_8595_2300_watt_super_okazja.html
          i jestem zachwycona
    • zuziazosia Re: poleccie żelazko :) 01.02.07, 23:02
      Ostatnio kupowałam żelazko jest super-Braun Freestyle saphir- textile protector,
      szafirowa stopa i odkamieniacz(koszt.ok.190 zł-w Saturnie )Polecam naprawdę
      super nie kapie, i ma dodatkowo nakładkę do prasowania rzeczy żeby się nie świeciły.
    • weronka77 Re: poleccie żelazko :) 01.02.07, 23:37
      Ja mam tefal z 8 programami szafirowe.Przedtem miałąm Brauna ale niestety
      dokonał zywota jak poprzednie-spadając z deski;-( Z Tefalem gorsza sprawa bo ma
      ceramiczną czy też porcelanową stopę więc jak gruchnie to od razu w drobny mak;-
      ((
    • koma.edziecko weronka 02.02.07, 11:31
      z Tefalem nie jest tak źle,ja dwa poprzednie miałam Tefal z ceramiczną stopą
      spadały kilka razy i stopa cała.
      po zderzeniu z terakotą pękł pojemnik na wodę i przeciekało ale stopa cała.
      Drugie też mi spadło i utłukło sie przy czubku stopy ok pół milimetra więc
      prasowało bez problemu.
      Ostatnio zmieniłam na Philipsa ze stopą Careeza i tym mi się prasuje dużo
      lepiej,stopa jest cieńsza pokryta fajną powłoką,nic nie kapie.
      Ja mam ten model i polecam,ma dużą dziurę do nalewania wody,długi kabel i 2000W
      mocy,prawie samo prasuje wink

www.consumer.philips.com/consumer/catalog/tree/pl/pl/consumer/HOUSEHOLD_PRODUCTS_GR_PL_CONSUMER/HOP_IRONS_CA_PL_CONSUMER/ce/_productId_GC3220_02_PL_CONSU
      MER/Żelazko_parowe+GC%203220?proxybuster=LQVRZZKME54GTJ0RMRESHQVHKFSEKI5P
    • balbina16 Re: poleccie żelazko :) 02.02.07, 14:12
      Ja polecam Tefal Turbo Pro 700
      www.ceneo.pl/142403
    • edik77 Re: poleccie żelazko :) 04.02.07, 17:05
      dziękuję pięknie smile
    • kumakk Re: poleccie żelazko :) 04.02.07, 17:40
      poprzednio mialam 2 Tefale i bylam bardzo niezadowolona. Nigdy porzadnie nie
      doprasowalo. Teraz mam Philipsa Azur 4325 i wreszcie jestem zadowolona.
    • weronka77 Re: poleccie żelazko :) 11.03.07, 21:42
      No to sobie wykrakałam;-(((Z mojego pięknego seledynowego wybajerowanego tefala
      zaczęła woda cieknąć w trakcie prasowania,mimo wszelkich możliwych zabiegów
      pielęgnacyjnych przedłużających jego żywotność.Zapakowałam go i mąż pojechał
      oddać do raklamacji(ma dwa lata gwarancjiwink))i jak to mój maż-kupił kolejnewink
      Tym razem Philipsa jakiegoś z alarmem w razie jak woda wyciekawink No i nie
      ceramiczny a stalowy.Idę o zakłąd że znowu wyjdzie na to że nie umiem
      prawidłowo użytkowaćwink Od początku roku zmienialiśmy już telewizor,telefon i
      teraz żelazko...wink
    • koma.edziecko Re: poleccie żelazko :) 12.03.07, 07:44
      Dlatego właśnie ja już nie kupuję tefala, mi też woda wyciekała w najmniej
      odpowiednim momencie.
      Philips jest dużo lepszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka