mdorota11 01.02.07, 12:48 jak w temacie, szukam opinii na temat krzesełka które gra, spiewa i ma lampkę allegro.pl/item161664361_fisher_price_krzeselko_uczydelko_nowe_odss.html macie i uzywacie? Dziecie je lubią??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olgaandrzej Re: krzesełko fisher price 01.02.07, 23:07 córka dostała krzesełko na gwaizdkę i cały czas ją interesuje, nawet jak jedziemy do babci nie chce się bez niego ruszyć. Jest na etapie oglądania różnych książeczek i właśnie gdy ogląda siada na krzesełeczku. Ma 15 m-cy - ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mokrasa Re: krzesełko fisher price 01.02.07, 23:37 Majka ma 15 miesięcy i bawi się na krzesełku, je i ogląda Teletubisie. To jeden z moich najlepszych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
anunia33 Re: krzesełko fisher price 02.02.07, 22:47 moja mala ma 6 miesiecy, kupilismy jej na gwiazdke, wiem ze jest jeszcze za mala ale juz teraz jej sie podoba bardzo. jak jest marudna przed kapiela to tylko na krzeselko i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
ik2 Re: krzesełko fisher price 04.02.07, 18:11 Mój synek (18 miesięcy) dostał to krzesełko na gwiazdkę. Na początku był zainteresowany, często na nim siadał, podobały mu się zwłaszcza odgłosy zwierzątek. Teraz krzesełko stoi, mały sporadycznie na nim siada (jak akurat sobie przypomni alo koło niego przejdzie i np się oprze a ono wtedy wyda jakiś dżwięk) Odpowiedz Link Zgłoś