roksanaa22 02.02.07, 18:22 wystawilam kilka rzeczy ale nie osiagnely ceny minimalnej.przyslali mi meila o oplatach.czy jesli nie sprzedalam musze zaplacicte oplaty za wystawienie?w pomocy sie nie doczytalam a na odpowiedz sie nie doczekalam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyk.od.zosi Re: oplaty na allegro-poradzcie!! 02.02.07, 18:42 musisz zaplacic wystawienie nie jest za darmo jakbys sprzedala musialabys zaplacic duzo wiecej _______ pozdr., patyk Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: oplaty na allegro-poradzcie!! 02.02.07, 19:10 a mogłabys powiedzieć dokładniej, ile sie płaci dla Allegro, jeżeli np sprzedam rzecz za 100 zł? Bardzo proszę o pomoc, bo ja tez jestem poczatkującym sprzedawcą, tzn jeszcze nic nie sprzedałam (( Odpowiedz Link Zgłoś
lis888 Re: oplaty na allegro-poradzcie!! 02.02.07, 19:26 Róznie sie płaci, ale u mnie jakos wychodzi zawsze, że średnio 10% od sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: oplaty na allegro-poradzcie!! 02.02.07, 19:32 aż tyle, to bardzo dużo, uważam mam jeszcze jedną wątpilowość, a mianowice, dlaczego, jak biorę udział w jakiejś licytacji i daję np 7 zł, to przy moim nicku nie ma 7 zł, tylko mniej o złotówkę, czy nawet więcej? CzEmu TAK JEST? Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: oplaty na allegro-do dagle 03.02.07, 08:27 jak uwazasz ze bardzo duzo - to nie sprzedawaj na allegro a jak dalas 7zl a pojawia sie 6zl to znaczy, ze osoba ktora przelicytowalas dala 5zl slyszalas kiedys cos o postepowaniu licytacji? a zaleznosci od kwoty licutacja postepuje o 1, 2,50, 5, a powyzej 1000zl o 50zl ja tez polecam czytanie regulaminu _______ pozdr., patyk Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: oplaty na allegro-do dagle 03.02.07, 09:58 wiedziałam, że takie beda Wasze reakcje, jak zadam takie "głupie" pytania, nie zawiodłyście mnie :p Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: oplaty na allegro-do dagle 03.02.07, 13:12 nie ma co sie oburzac odpowiedzialam ci na pytanie kolejny raz tego nie zrobie ja nie narzekam na rzeczy ze sa nie takie jak nie musze z nich korzystac _______ pozdr., patyk Odpowiedz Link Zgłoś
magia Wszystko jest w regulaminie allegro! 02.02.07, 20:46 Ludzie to naprawde problem zapoznac sie z regulaminem allegro przed zabraniem sie za sprzedawanie/kupowanie. Przeciez tam wszystko lopatologicznie jest opisane. Przykladowo oplaty: allegro.pl/country_pages/1/0/z4.php Odpowiedz Link Zgłoś