Dodaj do ulubionych

ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny

16.02.07, 15:35
Witam, w kslepie internetowym endo wyprzedaż, w folderze "kiermasz" -
tiszerki, sukienki, bluzki, spodenki - od 11 zł. Oczywicie nie ma pełnej
rozmiarówki, modele przebrane, ale wybór spory. Obkupiłam na lato moje dzieci
(dziewczynka na 92 cm i chlopiec 128). Przy zakupie powyyzej 150 zł nie
płacicie za przesyłkę.

pozd. Ania
Obserwuj wątek
    • iwek33 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 16.02.07, 15:59
      Baaardzo dziękuję!!Też skorzystałam smile
    • kuczynska78 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 16.02.07, 17:20
      Dzieki smile
      Ja też skorzystałam
      Aga
      • mmikus Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 16.02.07, 17:22
        Nigdy nie miałam ubranek tej firmy, czy bawełna jest dobrej jakości?
        • kuczynska78 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 16.02.07, 17:26
          Ja kupiłam pierwszy raz, gdyż wczesniej ceny były dla mnie zaporowe. Ale
          dostałam od koleżanki po jej synku bluze polarową i sztruksy i mimo intensywnego
          uzywania są nadal w świetnym stanie. Dziewczyny na forum w innych watkach bardzo
          chwaliły jakość ENdo.
          Aga
    • kulka252 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 16.02.07, 17:39
      Czy mogę prosić linka do strony?
      • kuczynska78 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 16.02.07, 17:44
        www.endo.pl/kolekcja.php?id=91
        • monix123 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 16.02.07, 18:03
          Czy ktoś mi pomoze z rozmiarówką?Mojej córce na lato z h&m kupuje blzeczki z kr
          rękawem 104. tutaj nie potrafię się polapaćsad Długość bardziej mi pasuje ta z
          rozmiaru 92 czyli 43cm,a szerokość 76???Jaka szerokość???Buu..nigdzie mi nie
          wychodzi to 76sadRatuuunkuwink))))))
          • aniaop Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 16.02.07, 18:08
            Te 76 to pewnie liczone lacznie, przod i tyl razem, czyli szerokosc przodu
            38cm. Ubranka faktycznie sa duze, bo rozmiarowka jest co 2 numery. Moja corka
            ma 113,5 cm i ubranka innych firm nosi na 116 a w koszulki Endo miesci sie
            jeszcze 104. Teraz dzieki Waszej informacji kupilam jej jeszcze 5 wiekszych, na
            zapas. Dzieki
            • gosiasos Re: pytanie dot. zakupów w sklepie internetowym 16.02.07, 22:46
              A ja mam pytanie, też zlozyłam zamówienie w tym sklepie tylko nie jestem pewna
              czy powinnam zapłacić pełna kwote na konto czy poczekać aż potwierdzą że
              wszystkie rzeczy z zamówienia są dostepne ? przysłali mi tylko potwierdzenie
              zamówienia ale jest tam wzmianka że pewnych rzeczy może nie być. Czy ktos kto
              kupował podpowie ?
              • kanna Re: pytanie dot. zakupów w sklepie internetowym 17.02.07, 14:33
                Poczekaj na potwierdzenie, ze paczka jest gotowa - tez będzie kwota do zaplaty.

pozd. Ania
    • agni71 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 16.02.07, 22:57
      Jak dla mnie, strasznie przebrane juz te ciuszki. Co mi się spodoba, to
      wyprzedane sad
      Szkoda....

aga
      • pasmo30 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 16.02.07, 23:55
        Dokładnie to samo pomyślałam.
        Szkoda.
    • carpediem30 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 16.02.07, 23:25
      Zastanawiam się czy ten kiermasz jest tylko w sklepach internetowych czy do
      naziemnych też warto zajrzeć? W sklepie netowym większość rzeczy jest już
      niedostępna, a z tego co zostało chciałabym kupić jedynie kostium kąpielowy,
      ale kostium 11 PLN, a przesyłka kurierem 15 PLN - nie bardzo się opłacasad
      Może ktoś będzie jutro w Arkadii i podeśle jakieś informacje, ja niestety mam
      dalekocrying
    • wielorybka Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 16.02.07, 23:56
      zgrzeszyłam strasznie
      • cortinka Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 17.02.07, 00:08
        Ja też zgrzeszyłam, i to podwójnie. Jedno zamówienie złożyłam popołudniu, a
        przed chwilą potwierdziłam drugie... Ale za to obkupiłam starsze dziecię na dwa
        sezony wink
    • magia rozmiarowka endo 17.02.07, 09:09
      Mam pytanie. Czy rozmiar spodenek z gumką w pasie 46cm (przy rozmiarze 92) jest
      mierzony bez rozciagania gumki, czy tez jest to max szerokosc?
    • 71gosik czy te wyprzedaze są okresowe? 17.02.07, 10:05
      i pojawiaja sie co jakis czas, czy tylko teraz zrobili taki kiermasz? Pytam, bo
      nigdy nie śledziłam stron z ich ofertą, jako za drogą dla mnie.
      Małgorzata
    • owianka Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 17.02.07, 10:09
      I ja dziękuję, obkupiłam dziecinki smile Rzeczywiście, przecena nieziemska jak na
      tę firmę.
      • anna.b Jak z rozmiarowka? 17.02.07, 21:24
        Dziewczyny, pomozcie! Obejrzalam sobie te ubranka i rzeczywiscie sa fajne.
        Widze, ze najmniejszy rozmiar to 92, wiec chcialabym kupic coreczce kilka
        rzeczy, ale dopiero na przyszly sezon letni, bo teraz dziewczyna ma dopiero 9
        mies. Podpowiedzcie mi, jaki zatem powinnam kupowac rozmiar dla 2-latki?
        Dzieki wink
        • magia Re: Jak z rozmiarowka? 17.02.07, 21:36
          Wymierzylam ubranka mojego duzego dwulatka i pewnie gdy kupisz 92 to beda
          troche za duze smile
    • domcia_84 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 18.02.07, 07:13
      a jaa nie moge otworzyc ich stronysadpomocy!
      • moniak51 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 18.02.07, 09:02
        Ja byłam w sklepie internetowym(wczoraj wieczorem))miałam już wszystko wybrane
        prawie złożyłam zamówienie na chwilę wyszłam i już nie weszłam , dzisiaj też
        próbowałam/
        Pozd.Monika
        • kuczynska78 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 18.02.07, 09:11
          Mi również nie działa (na szczęście złozyłam zamówienie w piatek wieczorem).
          Prawdopodobnie maja jakieś problemy z serwerem...
          Aga
    • moniak51 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 19.02.07, 15:03
      strona juz działa, a czy ktoś może wiecz czy w zwykłych sklepach są też takie
      promocje
      Pozd.Monika
      • kuczynska78 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 19.02.07, 15:06
        Moje zamówienie juz wysłali. Jutro powinnam je mieć smile
        Aga
        • kaka73 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 19.02.07, 15:18
          Mnie ciagle nie działa czy ktoś wie dlaczego?
          • indra2 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 19.02.07, 15:34
            A kiedy zamawiałaś?Bo ja w piątek wieczorem i ciągle nic nie mam tylko to
            pierwsze przyjęcie zamówienia. Kasy jeszcze nie przelałam, bo pisze że może nie
            być wszystkiego więc czekam na jakieś potwierdzenie, że wszystko co zamówiłam
            jest dostępne. Dobrze robię czy powinnam od razu im przelać? Ale co wtedy jak
            wszystkiego nie będzie zwrócą mi kasę?
            aga
    • kuczynska78 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 19.02.07, 16:49
      Ja kupowalam w piatek po poludniu. Placilam karta kredytowa. Widocznie wszystko
      mieli bo otrzymalam maila, ze juz wyslane.
      Aga
      • mokrasa Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 19.02.07, 16:57
        Ja też czekam na maila z potwierdzeniem
        • indra2 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 19.02.07, 17:09
          A wpłaciłaś pieniądze? Bo może dlatego nic z tym nie robią że nie zapłacone.
          Zrobiłam zakupy za 150zł i mam nadzieję, że je zrealizują, bo mam z głowy zakupy
          na lato dla starszego synka.
          • mokrasa Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 19.02.07, 18:17
            Po zamówieniu pojawiła się informacja że trzeba czekać na maila z informacją o
            kwocie do przelewu. Więc chyba nie trzeba wpłacać jeszcze pieniędzy
            • drzazga69 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 19.02.07, 21:35
              nie udaje mi się wejść do sklepu; błąd serwera; i to od wczoraj;
              • kozian Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 19.02.07, 21:55
                Dzisiaj już wszystko działa!
                • drzazga69 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 19.02.07, 22:09
                  to poproszę o link do sklepu; wpisuję w google endo; jest strona i nic dalej.
                  nie działa; a ustawienia internetowe sprawdzałam
                  • drzazga69 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 19.02.07, 22:11
                    weszłam po adresie i działa, uff
                    • kaka73 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 20.02.07, 08:09
                      Mnie nadal nic nie działa - może ktos mnie oświeci dlaczego?
            • indra2 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 20.02.07, 11:20
              Dostałam dziś maila że paczka gotowa, cieszę się, że wszystko było co zamówiłam.
              Wpłaciłam pieniądze i czekam na paczkę.
              Pozdrawiam
              • iwek33 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 20.02.07, 11:49
                Ja też dzisiaj dostałam takiego maila, że paczka już wdrodze i wszystko, co
                zamówiłam było. ( po 4 dniach od złożenia zamówienia, to długo jak na Endo,
                czasem po dwóch dniach miałam paczkę w domu, ale pewnie teraz mają dużo
                zamówień, po obniżeniu cen na kiermaszu).
                • indra2 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 20.02.07, 12:33
                  Po takiej reklamie na forum pewnie mają pełne ręce robotywink
    • mast1 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 20.02.07, 14:16
      A mnie wkurza ich niedopracowany system składania zamówień, jakoś nigdy nie
      miałam problemu, że stany magazynowe wirtualne nie zgadzały się z realnymi - a
      tu się zdarzyło, po potwierdzeniu zamówienia dostałam info., że na pewno
      wszystkich rzeczy nie dostanę, bez sensu....
      • mokrasa Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 21.02.07, 19:07
        Mi też dziś wysłali i wszystko co zamówiłam było.
    • iwek33 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 20.02.07, 14:23
      A dostałaś info, że na pewno wszystkich nie dostaniesz? Ja dostałam coś takiego:
      "Nie można wykluczyć, że zamówienie opiewa na produkty, którymi już niestety
      nie dysponujemy. Zostanie to zweryfikowane dopiero w trakcie realizacji
      zamówienia. Jeżeli zajdzie taka potrzeba będziemy się kontaktować z Państwem
      emailem lub telefonicznie".Potem dostałam info,że wszystko jest.
      Przed chwilą otrzymałam paczuszkę, wszystkie zamówione ubranka, Prześliczne!
      Dodatkowo gratis: naklejka do samochodu i nowy numer gazety "Miś"
      • kuczynska78 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 20.02.07, 14:27
        Ja również już dostałam, wraz z gazetką smileJestem zachwycona
        Aga
        • o.krysia Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 20.02.07, 14:44
          Jestem w trakcie robienia zamówienia i zginął mi kiermasz, wrzuciałam do koszyka
          koszulę i chciałam dalej kontynuować zakupy i nie widzę kiermaszu
          • kuczynska78 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 20.02.07, 14:46
            www.endo.pl/kolekcja.php?id=91
            Sprobuj tak, u mnie działa
            • o.krysia Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 20.02.07, 14:50
              Ja wchodzę przez Twól link to też działa, ale jak przez sklep internetowy to nie
              ma kiermaszu, więc nie wiem czy jest on jeszcze aktualny?
              • kuczynska78 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 20.02.07, 15:00
                Sprobuj zlozyc w ten sposob zamowienie, najwyzej je anuluja
                Aga
    • magia wszystko wam wysłali? 20.02.07, 19:16
      Przed chwila dostalam potwierdzenie zamowienia z Endo i sie wkurzylam, bo nie
      przysla mi jednej koszulki, na ktorej najbardziej mi zalezalo.
      • magia Re: wszystko wam wysłali? 20.02.07, 19:19
        Za szybko mi sie wyslalo.
        Nie wyslali jednej koszulki i nie raczyli o tym poinformowac. Sama sie
        domyslilam porownujac numery z zamowienia na stronie www.
        Mogli chociaz dac znac przed wysylka to bym sobie dobrala jakas inna.
      • indra2 Re: wszystko wam wysłali? 21.02.07, 13:56
        Po kwocie do zapłaty wnioskuję, że prześlą mi wszystko ale nie dostałam żadnych
        szczegółowych informacji co zawiera paczka, tylko kwota i nr konta. Jak się
        domyśliłaś, że nie będzie jednej koszulki i to konkretnego modelu?
        • iwek33 Re: wszystko wam wysłali? do indra 21.02.07, 14:38
          A ja dostałam szczegółową listę, które rzeczy będą wysłane i ile zapłacę razem
          z przesyłką. Tylko ja wybrałąm opcję "płatne przy odbiorze" może dlatego
          dostałam szczegółowy wykaz?
          • magia Re: wszystko wam wysłali? do indra 21.02.07, 17:08
            Razem z informacja ze wyslali paczke przyslali mi emailem szczegolowa rozpiske
            co i ile kosztowalo. I na tej liscie nie ma wlasnie jednej koszulki.
            Placilam karta kredytowa.
            • indra2 Re: wszystko wam wysłali? do indra 21.02.07, 17:25
              Ja dopiero teraz dostałam tego maila z rozpiską co kupiłam i że paczkę wysłali,
              widocznie pieniądze do nich doszły a wcześniej tylko że paczka czeka spakowana
              (bez rozpiski) i czekają na przelew. U mnie wszystko się zgadza.
    • kanna Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 20.02.07, 20:01
      A mnie tylko dziwi, że do Was juz paczki doszły, a do mnie jeszcze nie - chyba
      pierwsza robiłam zamowienie, nie?

pozd. Ania
      • katarzyna2222 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 23.02.07, 17:30
        a jakim kurierem endo wysyła?
        bo dostałam maila ż2 21 szego paczka została spakowana i wysłana i w ciągu 24h
        miała być u mnie...
        a tu dziś 23ci i cisza...
        • monix123 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 23.02.07, 19:14
          Kurcze,wyrzucilam już te papierki,nie pamiętam jaki to był kuriersad
          Ale u mnie też spakowana 21ego i wyslana i wczoraj doszla zgodnie z planem.
          Może jakas dziewczyna pamieta jaki to byl kuriersad
          • natab123 Re: ENDO - sklep internetoey - znakomite ceny 23.02.07, 19:19
            Opek Przesylki

www.opek.com.pl/

Nata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka