Dodaj do ulubionych

domek teletubbies

19.02.07, 22:11
Czy jest jakaś różnica pomiędzy domkiem teletubisiowym niemieckiej firmy
PLAYSKOOL, a angielskiej firmy Tomy? Jeśli tak, to który lepiej kupić?
Obserwuj wątek
    • alojw Re: domek teletubbies 20.02.07, 13:22
      Nie wiem jak wygląda ten domek playskool. Ale mój synekl jest posiadaczem domka
      firmy tomy. Ja osobiście jestem zawiedziona tą zabawką. Droga jak cholera a
      kaość nie odzwierciedla innych produktów firmy tomy. Wszystko jest strasznie
      malutkie, plastik badziewny i napewno jest to zabawka dla starszych dzieci a
      nie tych, które są zafascynowane teletubisiami. To tyle z mojej strony. Gdybyś
      miała jakieś pytania to chętnit odpowiem.
      • pasmo30 Re: domek teletubbies 20.02.07, 16:19
        My tez mamy Tomy. Córka bawi sie domkiem nawet do 4h dziennie (łącznie).
        Uwielbia odtwarzać historyjki z bajki. Zaczęła się bawić domkiem dopiero jak
        umiała już dobrze mówić, czyli po skończeniu dwóch latek.
        Plastik nie jest zły wg mnie. Tubisie wielokrotnie zdeptane przez nas i ogólnie
        maltretowane wyglądają nieźle. Tylko miejscami troche farba odprysnęła na
        buźkach (córka nimi rzuca o wszystko jak się zdenerwuje).
      • alcantra Re: domek teletubbies 26.02.07, 22:30
        jakość w złym stanie???????

Szczerze mówiąc nie wiem, czego się spodziewałaś, skoro dla Ciebie jakość domku
        Tomy jest niesatysfakcjonująca. Jak dla mnie jakość jest bardzo dobra,
        szczególnie antenki teletubisiów, wykonane z innego, bardziej elastycznego
        tworzywa. Urodzie zabawki też nic nie można zarzucić - jest bardzo wierna
        oryginałowi. Wystarczy popatrzeć na koszmarki sprzedawane na allegro.

Moje ledwo dwuletnie dziecko bawi się domkiem od Wigilii i jeszcze się nie
        znudziło. Nic nie zostało uszkodzone (mimo wielkokrotnego deptania, rzucania
        zrzucania i brania do buzi), żadna farba nie odłazi.
    • mikuna Re: domek teletubbies 20.02.07, 16:07
      My też mamy Tommy. Niestety nasza córeczka nie jest tą zabawką zafascynowana.
    • koma.edziecko Re: domek teletubbies 20.02.07, 16:39
      My też mamy Tomy, Oliwka bawi się tylko figurkami,reszta domku się kurzy.
      U nas hitem okazała się pływajaca wyspa teletubbies,mała mawi się nią nie tylko
      w kapieli.
    • monika78kr Re: domek teletubbies 20.02.07, 20:23
      Mamy Tomy - nieudany zakup, cena kosmos jak na taka mala zabawke bez jakichs
      specjalnych funkcji. Buzki tubisiow maja poodpryskiwana farbe, mimo ze corka
      bawila sie nimi malo. Gdyby nie to juz dawno bym sprzedala ta zabawke. Nie
      polecam.
      • leigh4 Re: domek teletubbies 20.02.07, 22:19
        Mamy tomy, ale playskool widzialam na zdjęciach-niczym się nie różniły. U nas
        zabawka jest hitemsmileNic nie odpryskuje, nie zniszczyla się od 6-go grudnia
        nawet minimalnie. Ale potwierdzam-to nie jest zabawka dla małych dzieci i
        rzeczywiście figurki są malutkie. Ale co do wielkości zabawek, mój synek ma
        zdanie wręcz odwrotne: dla niego są ok. Pewnie to kwestia różnicy perspektywy,
        czyli ok metrawinkMój synek ma 3 latka i jest to zakup trafiony. Dla młodszych
        dzieci lepsze chyba są teletubisie przytulanki.
      • mmarysia Re: domek teletubbies 20.02.07, 22:21
        u nas wręcz odwrotnie - syn maniak teletubisiowy smile- dostał domek w wieku 18
        miesięcy i cały czas od 4 mcy jest na topie- bez nich nie śpi, wyjeżdza itd, do
        tej pory ważne były figurki + łóżeczka i kilka drobnych akcesoriów oraz
        zjeżdżalnia świecąca smile lecz od jakiegoś czasu widzę że układa domek cały i bawi
        się długo - dodam że jest bardzo żywym dzieckiem i to dla niego najciekawsza
        zabawka na dziś
    • mamamalgosi Re: domek teletubbies 21.02.07, 10:12
      Witam
      Moja 2-letnia córcia też ma domek od gwiazdki i u nas jest to jej ulubiona
      zabawka, bawi się nią codziennie. Kładzie tubisie spać, przykrywa je tymi mini
      kołderkami, co zajmuje jej dużo czasu ale chyba przy tym ćwiczy precyzję.
      Podlewa kwiatki konewką, karmi telegrzankami, sadza przy stole, uwielbia
      puszczać je na zjeżdżalni. Nie mam zastrzeżeń do jakości plastiku. Początkowo
      byłam rozczarowana, że takie to małe ale teraz myślę, że warto było to kupić.
      Małe dzieci czasem trzeba zachecić do zabawy bawiąc się samemu.
    • alexsc Re: domek teletubbies 21.02.07, 10:56
      hmmm, a ja w koncu tanio kupiłam za 17,98 euro w niemczech, i co tyle
      niezadowolonychsad cholera, jade na weekend kupic komus jak bede w sklepie?
      wtedy wysyłka w polsce płatna nie wiem ile, bez procentów.
      • anitkashe Re: domek teletubbies 21.02.07, 14:25
        oj, to ja bym się "zapisała" na zakup. Napiszę na priva surprised)))))))))))))))))))))))
        • bo76 Re: domek teletubbies 22.02.07, 00:11
          ooooooooo, napisz na priva - ja bym się pisałasmile
    • lenona1 Re: domek teletubbies 22.02.07, 11:46
      Ja też bym prosiła o kupno - poluje już dość długo, ale ceny w sklepach
      zastraszające - jak mam się z tobą skontaktować?
    • alexsc cześć dziewczyny 26.02.07, 14:58
      wróciłam ale w toysrus nie byłamsad buuuusad((

mój jutro jedzie więc mu zlecę zakupy, jest mi winien prezent urodzinowy więc
      go zmuszę zeby kupiłsmile

jak będe miała to dam znac. Najwczesniej w poniedziałek 5 marca.
      • bo76 Re: cześć dziewczyny 26.02.07, 22:16
        Witaj, ja już zdobyłam - moją desperację dostrzegła koleżanka, która
        odsprzedała mi swój domeksmileMała ma urodziny w marsu, dlatego termin mnie
        goniłsmile))
        Ale od rodziny wie, że dalej jest domek taki tani w ToysRUs.
    • ariadna14 Re: domek teletubbies 02.03.07, 21:03
      Domek kupiony. Co prawda według mnie powinien kosztować nie więcej niż 50 zł,
      bo wszystko jest taaakie mikroskopijne, ale sprawił mojej Lauruni tak ogromną
      radość, że teraz tylko ta zabawka się liczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka