Dodaj do ulubionych

Śląsk-gdzie Maclaren,Peg Perego, Inglesina?

02.03.07, 12:38
Czesc

Czy znacie sklep na śląsku w ktorym bede mogla zobaczyc w realu te firmy?
czy tylko w stolicy są?smile

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • topcia27 Re: Śląsk-gdzie Maclaren,Peg Perego, Inglesina? 02.03.07, 12:44
      Wszystkie wymienione firmy są w Plejadzie w Sosnowcu
    • viki76 Re: Śląsk-gdzie Maclaren,Peg Perego, Inglesina? 02.03.07, 12:47
      C.H. PLEJADA w Sosnowcu - sklep zaraz za ccc, mniej więcej naprzeciwko SMYKA.
      Są maclareny, inglesiny nie wiem jak peg perego ale chyba też są. Nie pamietam
      nazwy sklepu niestety.
    • viki76 Re: Śląsk-gdzie Maclaren,Peg Perego, Inglesina? 02.03.07, 12:57
      jeszcze sklep Ene Due Rabe w Katowicach na ul. Wincentego Pola - tam też chyba
      są te wszystkie wózeczki (ale byłam tam ok 2 lata temu więc nie wiem jak jest
      na dzień dzisiejszysmile
      pozdrawiam, sylwia
    • azzo-iki Re: Śląsk-gdzie Maclaren,Peg Perego, Inglesina? 02.03.07, 13:00
      W Plejadzie w Sosnowcu oglądałam jakiś czas temu PegPerego.
      Natomiast jak pytałam kiedyś w Ene Due Rabe o Maclarena to powiedzieli, że na
      zamówienie.
      • magdalenha1 Re: Śląsk-gdzie Maclaren,Peg Perego, Inglesina? 02.03.07, 13:41
        dzwonilam do sklepu w Plejadzie s-c i Peg Perego beda miec za 2 tyg., ale
        Maclareny, Mutsy itd maja
        • krasulas Re: Śląsk-gdzie Maclaren,Peg Perego, Inglesina? 02.03.07, 16:15
          Bociek - hurtownia i sklep - Zabrze ul. mikulczycka - należy wjechać za teatr.
          Mieli swoejgo czasu wszystko.
          pzdr
          Ania
          • magdalenha1 Re: Śląsk-gdzie Maclaren,Peg Perego, Inglesina? 02.03.07, 20:53
            jestem z Zabrza, i juz tam bylam, Peg Perego i Maclarena nie widzialamsad
            • detinka Re: Śląsk-gdzie Maclaren,Peg Perego, Inglesina? 02.03.07, 21:02
              Maclareny XLR i XT we wszystkich kolorach można sobie luknąć u mnie. Tylko z
              uprzedzeniem bo niektóre kolorki sa jeszcze popakowane w kartonach.
              • aniam123 Re: Śląsk-gdzie Maclaren,Peg Perego, Inglesina? 06.03.07, 22:07
                detinka, co znaczy "można u mnie luknąć"? Masz sklep w Bytomiu lub gdzieś w
                pobliżu? Jeżeli tak proszę o namiary na pewno przyjadę zobaczyc maclareny
                • detinka Re: Śląsk-gdzie Maclaren,Peg Perego, Inglesina? 06.03.07, 22:46
                  wyslalam na prv
                  • s.poline Re: Śląsk-gdzie Maclaren,Peg Perego, Inglesina? 14.03.07, 11:47
                    ja tez poprosze o dane- szukam na slasku maclarena!!
    • aniam123 Re: Śląsk-gdzie Maclaren,Peg Perego, Inglesina? 03.03.07, 22:38
      Właśnie miałam zacząć podobny wątek. Dlatego podbijam
      • markac28 Re: A chicco widział ktoś? 14.03.07, 11:54
        interesują mnie miasta Zabrze, Ruda Śl, Katowice
    • kasienka1 Re: Śląsk-gdzie Maclaren,Peg Perego, Inglesina? 14.03.07, 12:05
      sklep exclusive baby sosnowiec plejada cala kolekcja maclarenow, inglesine i
      pegperego tez maja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka