Dodaj do ulubionych

Lodówka :)

17.03.07, 13:34
tak nietypowo, ale ma małą lodóweczke, ktorej szczerze nienawidze
pamietam, jak brakowalo mi np duzego zamrazalnika, gdy corcia byla
niemowlakiem i chcialam jej mrozić zupki... Ehh
w kazdym razie spodziewam sie drugiego dziecka i dojrzalam do kupna dużej
lodowki smile takiej do 2tys
i na co mam zwrocic uwage?
wiem, ze na zuzycie energii, ale na co jeszcze?
Obserwuj wątek
    • lis888 Re: Lodówka :) 17.03.07, 14:36
      żeby nie była z Amiki - bo to straszny szajs jest...
      • dzidzia_ch Re: Lodówka :) 17.03.07, 16:23
        wygodniej jest zeby zamrazarka byla na dole
        polki powinny miec mozliowosc wyjecia i regulacji wysokosci
        fajny jest system samoczynnego rozmrazania
        ja mam lodowke liebherr - jestem super zadowolona smile!
    • dominika8 Re: Lodówka :) 17.03.07, 17:04
      żeby była NO FROST, to nie to samo co automatyczne rozmrażanie. Lodówek no
      frost się w ogóle nie rozmraża
    • oskarek05 Re: Lodówka :) 17.03.07, 21:11
      www.domar-bydgoszcz.pl/opis.php?id=9482&name=Lodowka_Samsung_RL36SBMS
      ja mam tą od 2 m-cy
      No frost
    • weronka77 Re: Lodówka :) 18.03.07, 02:07
      Tylko Liebherr albo Vestfrost.Jestem szczęśliwą posiadaczką obu marekwink NIe w
      jednym doma na szczęściewink)Ale zadna inna-powie Ci to każdy
      sprzedawca.Vestfrosta do 2000 nie kupisz.Liebherr'a tak-niedużego w Saturnie za
      1500zł.Ewentualnie Gorenje albo w ostateczności AEG..Ale Amica i Elektrolux-
      ZŁOM!!
      • drzazga69 Re: Lodówka :) 18.03.07, 07:38
        też mam liebherra i jestem bardzo zadowolona, w przeciwieństwie do lodówki z
        aristona która psuła się co chwilę
    • bea116 Re: Lodówka :) 18.03.07, 21:33
      A czy wy trochę nie przesadzacie? Czy lodówka żeby była dobra musi kosztować ponad dwa tysiące? Ja np. mam Amicę już 7 lat i nie było ani jednej usterki.Za jakieś trzy - cztery lata, jak dzieci podrosną i przestaną niszczyć wszystko wokołsmile) przymierzam się do generalnego remontu i pewnie też zmienię lodówkę na większą, bo w tej się po większych zakupach robi ciasnawo, ale myślę, że więcej niż 2000zł na lodówkę nie przeznaczę. Moja mama ma potężnego Elektoluxa, chyba za 1700zł i nie narzeka, teściowa kupiła sobie ze dwa lata temu tanią Beko bo zależało jej na cenie i też jest zadowolona...
      • dzidzia_ch Re: Lodówka :) 18.03.07, 21:42
        ale ja wcale nie twierdze ze dobra lodowka musi byc droga
        napisalam ze ja mam liebherr i jestem zadowolona
        u mnie w rodzinie wszyscy maja elektroluxy i tez sobie chwala
        • iwek33 Re: Lodówka :) 18.03.07, 21:44
          Ja mam Amicę ósmy rok, nie mam jej nic do zarzucenia. Mam taką 180 cm z osobnym
          zamrażalnikiem na dole.
          • weronka77 Re: Lodówka :) 18.03.07, 22:26
            Ja włąśnie taką podaruję na "świąteczną paczkę"winkReasumując-każdy kupuje takie
            rzeczy na jakie go stać i gospodaruje wydatkami wedle włąsnego zapotrzebowania;-
            ) A Liebherr jest najlepszy nie da się ukryć.
            • iwek33 Re: Lodówka :) 18.03.07, 22:35
              "Każdy kupuje takie rzeczy na jakie go stać"-no właśnie: autorka wątku może
              wydać na lodówkę do 2000 zł i chce kupić dużą lodówkę. Proponujesz jej
              najdroższe lodówki na rynku pisząc, że kosztują ponad 2000zł. Co jej z Twojej
              porady? Może i Liebherr jest najlepszy ( choć znam osobę, która psioczy na
              Liebherra, bo zepsuł się trzy dni po kupieniu), ale nie każdą osobę stać na
              taki wydatek. Po co więc takie "porady" ?
              • weronka77 Re: Lodówka :) 18.03.07, 22:40
                W sklepach internetowych widziałam Liebher'y gabarytowo podobne do (dla mnie)
                nieszczęsnej Amic'y za ok 1800zł.Ale "na żywo" nie widziałam niestety ponieważ
                w Krakówku Liebherr'a ma tylko Saturn;-(((Jesli może wydać 2tys to najlepiej na
                znakomity jakościowo sprzęt aczkolwiek design niestety gorszy niż w tańszych
                ale bardziej "wybajerowanych".Coś ca coś.BTW-Liebherr to nie jest najdroższa
                lodówka na rynkuwink
    • bea116 Re: Lodówka :) 20.03.07, 16:27
      iwek 33 ma trochę racji... i wcale tak nie piszę dlatego, że mam Amicęsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka