pyza_uk 28.03.07, 08:54 Nie wiem jak w PL, ale w Wlk. Bryt. w ten weekend: www.next.co.uk/sale/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annka78 Re: NEXT wyprzedaz 28.03.07, 09:01 czy któraś z dziewczyn zajmujących się pośrednictwem z next przyjmie zamówienie z wyprzedaży? Odpowiedz Link Zgłoś
annka78 Re: NEXT wyprzedaz 28.03.07, 09:10 przejrze oferte i skontaktuję się z Tobą już konkretnie, ok? Jakie masz warunki? Odpowiedz Link Zgłoś
iviban Re: NEXT wyprzedaz 28.03.07, 10:11 ooo to ja też chciałabybm dowiedzieć się o warunki! Bo może też byłabym chętna... Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: NEXT wyprzedaz 28.03.07, 09:47 a to tylko w sklepie internetowym czy na mieście również?????? Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: NEXT wyprzedaz. A w Irlandii? 28.03.07, 10:10 Czy orientujesz sie czy wyprzedaz zaczyna sie tez w Irl? Maz wybiera sie na szkolenie, zrobilabym mu liste Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: NEXT wyprzedaz. A w Irlandii? 28.03.07, 10:20 www.nextdirectory.ie/sale/ nie wyglada na to... Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: NEXT wyprzedaz. A w Irlandii? 28.03.07, 11:36 pyza_uk napisała: > www.nextdirectory.ie/sale/ > nie wyglada na to... Buu, dzieki. Jakos mnie zacmilo i nie znalazlam strony Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: NEXT wyprzedaz 28.03.07, 13:03 pyza pisałam do Ciebie niedawno maila z zapytaniem o szczegóły oferty dot. zamówień z Next, nie odpisałaś. Jezeli nadal się tym zajmujesz to prosze o info na malia gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: NEXT wyprzedaz 28.03.07, 13:51 Nic nie dostalam; dostalam wczoraj maila od iberki (chyba dobrze zapamietalam nicka) i przed chwila odpisalam. Ja sie generalnie nie zajmuje posrednictwem w zakupach bo: 1. mieszkam w malej miescinie gdzie jest tylko jeden Next (do ktorego musze jechac 30min) 2. mam male dziecko ktore sie obraza jak za dlugo siedze przy kompie :0) Wiem, ze beata_london zajmowala sie kiedys posrednictwem i jeszcze pyzza (podszywa sie pode mnie :0)) tez swego czasu oferowala pomoc w zakupach, ale nie wiem, czy to jeszcze aktualne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pyzza Re: NEXT wyprzedaz 29.03.07, 11:30 Tak podszywam sie pod pyza_uk i własnie dostałam maila który miał byc skierowany do ciebie pyza.... chyba zmienie nick Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: NEXT wyprzedaz 29.03.07, 11:35 Ja tez dostalam przedwczoraj i myslalam, ze to do ciebie ) (chodzilo o posrednictwo w zakupach); mi tam nie przeszkadza, ze sie 'podszywasz :0) Odpowiedz Link Zgłoś
enilka Re: NEXT wyprzedaz 29.03.07, 12:48 Tak napisałam, że już w ogóle nie wiadomo o co chodzi... Pyzza to Ciebie chciałam się zapytać czy robisz zakupy wy[rzedażowe, ale niepotrzebnie powołalam sie na ten wątek, który jest Pyzy. Jakoś tak to było Odpowiedz Link Zgłoś
pyzza Re: NEXT wyprzedaz 29.03.07, 12:52 Słuchajcie ja nie ukrywam owszem handluje Nextem ale nie robie zakupów z wyprzedaży według zamówien bo to jest nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: NEXT wyprzedaz 29.03.07, 21:48 A to faktycznie mi się pomyliło, pisałam pewnie do pyzzy, czyli do tej która posredniczy w zakupach pyzza to napisz mi info o swojej ofercie na maila Odpowiedz Link Zgłoś
iviban Kto może zrobić mi zakupy? 30.03.07, 11:12 No właśnie, kto może mi zrobic zakupy na wyprzedaży? Pisałam do minkapinka, ale nie mam odzewu, nie wiem, chyba coś mi poczta gazetowa fiksuje, bo nawet nic w wysłanych mi się nie zapisuje, i nic nie dochodzi nawet jak od seibie z innej poczty wysyłam maile. Poprosze więc info na inajdora@wp.pl pleeeeaaaaseeee Odpowiedz Link Zgłoś
mkja10 Re: NEXT wyprzedaz 30.03.07, 11:13 Ja rowniez prosze o info kto moze pomoc w zakupach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lenkagrzes Re: NEXT wyprzedaz 31.03.07, 08:46 Jeszcze sie nie zaczela a juz z listy poznikaly co fajniejsze rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: NEXT wyprzedaz 31.03.07, 09:50 a orientujecie się,czy w złotych tarasach w wawie też będzie ta wyprzedaż? Odpowiedz Link Zgłoś