giks 11.05.03, 18:50 Kochane mamy! Czy istnieją jakieś duże paczki tych pieluch tzn. wiem że sa paczki w ilości ok. 12 szt (zależnie oczywiście od rozmiaru ) i ok 32 szt. większa paczka , ale czy są jeszcze większe ??? Może ktoś wie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlula Re: pieluchy BELLA Happy 11.05.03, 20:42 Tak są te pieluchy w większych opakowaniach do kupienia w duzych sieciach handlowych, taka informacja jest też na ich stronie www. Osobiście jestem bardzo zadowolona z pieluszek BELLA Happy. Muszę ci powiedzieć, że kiedy kupiłam pewnego razu ich pieluszki a w nich brakowało ściągacza, który jest na pleckach dziecka to po zgłoszeniu mojej reklamacji przyjechali do domu pieluchy wymienili, przeprosili i jeszcze dostałam duże opakowanie gratis w ramach przeprosin. To się nazywa dobry serwis konsumenta. Pozdrawiam. Mama KUBY Midi 5 - 8 kg 1 szt., 13 szt., 36 szt., 80 szt. Maxi 8 - 18 kg 1 szt., 12 szt., 32 szt., 72 szt. Junior 12 - 25 kg 1 szt., 10 szt., 28 szt., 62 szt. Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: pieluchy BELLA Happy 11.05.03, 23:56 Dzięki za info. Powiem szczerze, że ja też jestm z nich barrrrdzo zadowolona. Są na pewno zdecydowanie lepsze (przynajmniej w naszym przypadku ) od Huggiesów i od Pampersów też . Przede wszystkim cena jest przystępna - DaDa to dla Biedronki - kosztują dokładnie tyle samo i sztuk też 32, a jakość poprostu bez porównania Szkoda tylko, że mają serduszka z przodu bo na moim synku wydają mi się jakieś takie mało chłopięce A poza tym mie widzę lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś