Dodaj do ulubionych

wózki teutonia

10.04.07, 17:12
Witam, mam pytanie czy ktoś wie z doświadczenia coś o wózkach teutonia? czy
ta koszmarna cena jest warta kupna tego wózka?
Obserwuj wątek
    • zuzalus Re: wózki teutonia 10.04.07, 20:16
      Ja mam wózek teutonia dokładnie taki:
      www.teutonia.pl/fun.htm
      i jestem bardzoooo zadowolona- dodatkowo miałam gondolę tę sztywna na pierwsze
      miesiące. Wózek bardzo praktyczny, łatwy w obsłudze (proste składanie etc), nie
      jest zbyt ciężki- sama tachałam go razem z dzieckiem na 3 piętro, zwrotny, koła
      ma bardzo wytrzymałe, po przejściu na spacerówkę jestem bardzo zadowolona bo ma
      3 kąty nachylenia i jest leżąca a to dla mnie ważne jak Mała chce pospać. Cena
      jest do negocjacji zalezy u kogo chcesz go zamówić.
      Pozdrawiam a w razie pytań służę pomocą
      Ola
      • dzidzia_ch Re: wózki teutonia 10.04.07, 20:49
        ja mam teutonie mistral i uwazam ze jest to wozek idealny smile!
        szerokie siedzisko,przekladana raczka,zwrotny,super wywazony - poprostu super!!!
    • duudus Re: wózki teutonia 11.04.07, 21:30
      WITAM!
      Posiadam wózek firmy teutonia i jestem bardzo zadowolona. Są to wózki
      profesjonalne i wygodne dla dziecka. Posiadają wiele zalet i sa bardzo
      wytrzymałe.Są to wózki wykonane bardzo dokładnie, estetycznie. Posiadają 3
      letnią gwarancję.Jeśli ważne dla ciebie jest to aby dziecko rosło i wypoczywało
      wygodnie to teutonia jak najbardziej, a jesli chcesz się pokazać sąsiadom że
      wydałaś na wózek fortunę to polecam wózek o nazwie przypominającej tanią brandy
      stoc... gdzie dziecko ma spacerówkę wielkości fotelika samochodowego a gondolę
      na 4 miesiące nie posiada amortyzacj itd. ALE WYGLąDA !!! FUJ! POZDRAWIAM i
      życzę rozsądnego wyboru !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka