euna 11.04.07, 17:06 Na Allegro mona znalezc mnostwo ubranek niemowlecych tych firm - czy w Polsce sa one do kupienia nowe w jakims sklepie ? Bo np. ubranka Disney'a odkrylam w sieci Wallis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koma.edziecko Re: ubranka cherokee, george, early days 11.04.07, 17:12 Cherokee od niedawna można kupić w tesco,reszta jest w Polsce niedostępna. Allegro to jeden wielki szmateks,ubranka są kupowane w szmateksie i sprzedawane,bezpośrednio lub po własnycg dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk Re: ubranka cherokee, george, early days 12.04.07, 11:46 koma.edziecko napisała: > Cherokee od niedawna można kupić w tesco,reszta jest w Polsce niedostępna. > Allegro to jeden wielki szmateks,ubranka są kupowane w szmateksie i > sprzedawane,bezpośrednio lub po własnycg dzieciach. > Hej... Allegro to nie tylko ubranka ze szmateksów!!! Myślisz ze jak nowe ubranka angielskie są niedostępne w polskich sklepach to ludzie nie mają dostępu to kupowania ich poza Polską??Ja sprzedaję ubranka angielskie PO MOIM SYNKU i są to ubrania kupowane przeze mnie w UK( nie w Charity Shop bynajmniej)... pozdrawiam Sylwia i Hubi(24.09.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ubranka cherokee, george, early days 11.04.07, 17:16 ubranka Disneya były też np, w Kauflandzie, śposzki z Puchatkiem, to ubranka tzw. licencyjne, więc każdy może sobie je wyprodukować, jeśli wykupi licencję na postacie z Disneya. Odpowiedz Link Zgłoś
euna Re: ubranka cherokee, george, early days 11.04.07, 17:18 dzieki nie chodzilo mi jednak o ubranka z postaciami Disneya ale o ubranka produkowane przez firme o tej nazwie Odpowiedz Link Zgłoś
ilka18 Re: ubranka cherokee, george, early days 11.04.07, 17:30 ostatnio disney pojawil sie w tesco Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: ubranka cherokee, george, early days 11.04.07, 17:31 cherokee = tesco (dostepne w PL) george = asda (choc ostatnio u mnie w miejscowosci /Wlk. Bryt./ otworzyl sie niezalezny George) early days = primark Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: ubranka cherokee, george, early days 11.04.07, 18:23 Early Days też można kupić nowe w Szafa Malucha lub na Allegro. W Szafie Malucha kupowałam siedmiopaki na spółkę z koleżanką, a teraz jak będę sprzedawać to pewnie będę "posądzona" o lumpy Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: ubranka cherokee, george, early days 11.04.07, 18:31 www.szafamalucha.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: ubranka cherokee, george, early days 11.04.07, 18:52 niezle ceny - blisko 100% drozej niz w Wlk. Bryt. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk pyza 11.04.07, 20:28 hehe gołebie juz nie dostarczaja towaru )) trzeba płacic kurierom i zarobić ) to taka luźna moja dygresja a swoja drogą to zazdroszczę ci tych sklepów wokoło ) Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: pyza 11.04.07, 20:44 Tez zazdroszczę sklepów. A jeśli idzie o ceny w tym esklepie to są porównywalne z cenami na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: pyza 11.04.07, 21:25 Ja wiem, ze trzeba zarobic, ale, kurcze, takie przebicie??! Etam, sklepow nie ma co zazdroscic, bootsales sie zaczely teraz, tam to dopiero perelki mozna wyszukac ;0) A tak powaznie to serdecznie wam wspolczuje, ze taka kase musicie placic za rzeczy jakosci przecietnej. Odpowiedz Link Zgłoś
hipopotamama Re: pyza 12.04.07, 12:15 W przypadku early days powiedziałabym nawet jakości marnej Siora mi to zwozi z Irlandii, większość nie przeżywa jednego prania. Szkoda sobie tym walizki wypychać to samo badziewie z Anglii można kupić w Pepco za 4,99szt tyle, że z wyciętą metką. No ale bez metki to już nie ten sam szpan Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: pyza 12.04.07, 18:50 > W przypadku early days powiedziałabym nawet jakości marnej A ja byłam z nich zadowolona. Przetrwały wiele prań. Niektóre wyglądają wciąż jak nowe. Hmmm. Ciekawe czemu mamy tak odmienne spostrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: ubranka cherokee, george, early days 12.04.07, 16:49 a ja uwielbiam takie gadki po raz enty jak to ktoś mieszkający w Anglii współczuje nam tutaj, jak to musmy przepłacać itd. i jakie to byle co niektóre firmy typu George a tutaj się zabijają za tym itp. itd. i jak to zarabiają ci sprowadzają, no niedobrze mi po prostu, no to sobie raz powiedziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: ubranka cherokee, george, early days 12.04.07, 17:16 ulzylo teraz? mam nadzieje ze tak i ci juz lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś