nelly29 14.04.07, 08:16 Czy opłaca sie wydac więcej i kupić porzadne i większe łożeczko? www.bobasek.pl/wyszukiwarka.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelly29 Re: łóżeczko Pali 14.04.07, 08:31 www.pali.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=39&Itemid=61 Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: łóżeczko Pali 17.04.07, 19:03 Łóżeczko się opłaca bo naprawdę jest znakomite Jak będziesz kupowała to koniecznie zamów spręzynowy materac Pali! Nie opłaca się na pewno komody z wanienką-wyrzucone pieniądze a jakość średnia....Ja kupowałam ponad dwa lata temu w Swiecie Dziecka w Krakowie i zapłaciłam bardzo duzo za klasyczne modele bez udziwnień. Teraz najlepsze ceny ma Entliczek poniewaz sprowadzaja meble i łóżeczka bezpośrednio z Włoch i mają ceny producenta. Dla przykładu-moje łóżeczko w w Świecie Dziecka kosztowało wtedy ok 1200zł a identyczne w Entliczku...690zł...Za 1200 kupisz tam Pali ze zdobieniami.W Świecie Dziecka nie kupuj-przepłacisz. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: łóżeczko Pali 17.04.07, 19:05 Zerknęłam na ceny-rzeczywiście chyba chca być konkurencyjni Szkoda że dwa lata temu nie dośc że czekania sporo to jeszcze ceny od...najwyższej teraz;-( niemiej jednak-warto. Odpowiedz Link Zgłoś