Dodaj do ulubionych

farby do malowania palcami

17.04.07, 12:00
czy warto kupić?
i jakiej firmy?
Obserwuj wątek
    • bella16 Re: farby do malowania palcami 17.04.07, 12:36
      Takie też testowaliśmy, są świetne, ale dla mojego dwulatka trzeba przygotować
      cały warsztat, zabezpieczyć fartuszkiem jego, dać ogromniastą kartkę papieru
      (teraz planuję przenieśc sie na taras z malowaniem)i być obok. Bardzo mu sie
      podobało, umazane miał ałe rączki po łokcie, na końcu sam zdecydował że teraz
      idziemy się myć. A testowałam Crayolę, ja tam naprawdę nie pracuję, nie
      sprzedaję, po prostu jakoś trafiłam na strone internetową i zamówiłąm kilka
      rzeczy hurtem żeby wyszło taniej.
    • kapoosta Re: farby do malowania palcami 18.04.07, 09:28
      może ktoś jeszcze używał?
      • mar_mag77 Re: farby do malowania palcami 18.04.07, 09:32
        Moja corcia rowniez miala,ale kupowane w niemczech wiec nie wiem jakiej firmy
        sa w polsce dobre bo nie testowalamsad suuuper zabawa dla dzieciaczkowsmile
        Faktycznie trzeba odpowiednio wszystko zabezpieczyc ale farby bardzo latwo sie
        zmywaja. Maluszkom latwiej jest malowac paluszkami niz pedzelkiem, tak myslesmile
        no i maja wiecej frajdy!!POLECAM
      • smietankowa Re: farby do malowania palcami 18.04.07, 10:04
        Moje dziecię miało takie farbki marki Crayola - jak by tu określić: 'taplało
        się z lubością', a potem się okazało że łatwo je umyć (duży plus u mnie smile).

Ale są różne dzieci - kiedyś przyjaciółka podrzuciła mi synka i w ramach
        atrakcji wyciągnełyśmy z moją mamą farby żeby młodego zabawić - jak tylko
        zobaczył że mu się łapki ubrudziły zrobił nam awanture i zażądał mycia (miał
        ok. 2,5 roku). Do dzisiaj mi się chce śmiać jak sobie przypomnę nasze
        zbaraniałe miny smile
    • piastka Re: farby do malowania palcami 18.04.07, 12:30
      Bardzo polecam. Kupiłam w zwykłym sklepie z zabawkami za ok. 16 zł. (nie
      pamiętam producenta). Moja 2,5 latka stworzyła (razem z nianią) cudowne dziełka
      m. in. z odciskami swoich łapek.
      Takim małym dzieciom znacznie łatwiej się maluje palcami, niż pędzelkiem.
      • dalliw Re: farby do malowania palcami 18.04.07, 22:36
        W Lidlu można kupić bardzo fajne farby do malowania palcami. Cena z tego co
        pamiętam 14,99 zł za opakowanie (6 kolorów). Nie ma problemów z wymyciem
        dzieciaka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka