maczkama 06.05.07, 13:40 Dziewczyny szukam w Warszawie takiego kapelusika na 3latkę, może któraś z Was widziała: www.allegro.pl/item191153729_h_m_super_kapelusik_dla_chlopca_86_98_nowy.html pzdr, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: kapelusik H&M 08.05.07, 11:18 Widziałam je jakiś miesiąc temu we Wrocławiu. Były po 19,90, wykonane z bardzo grubej dresówki, fason płytki, niestety na lato za gorące. W rezultacie kupiłam inny kapelusik dla siostrzeńca - też w H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
maczkama Re: kapelusik H&M 08.05.07, 17:41 Dzięki. Córka ma już z 10 kapelusików, ale nigdy nie mam dość Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: kapelusik H&M 08.05.07, 17:51 My także nie mamy dość . Właśnie byliśmy na długim weekendzie w Kołobrzegu, a tam wystawiono gigantyczne stoiska z setkami kapelusików, czapeczek, chusteczek i innych nakryć głowy dla dzieci i dorosłych. Dysponowali nawet katalogami! Gdyby nie szybka interwencja rodziny, która odebrała mi portfel i wywlokła mnie stamtąd, to wydałabym majątek. Do teraz śnią mi się te kapelusze buuu. Ale co tam, za miesiąc wracam tam na dłuzej i to sama z dzieckiem, więc już nikt mnie nie powstrzyma ! Odpowiedz Link Zgłoś