mania3 09.05.07, 10:18 Witam.Przerabiam właśnie pokój mojego dwulatka i mam w zwiazku z tym pytanie. Czy ktoś z Was orientuje się, gdzie w Warszawie bądź necie mozna kupić jakieś fajne obrazki na ściane z motywem samochodowym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mania3 Re: Obrazki z samochodami 09.05.07, 10:37 O, dziękuje. Bardzo fajne.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Obrazki z samochodami 09.05.07, 11:06 Jeśli jesteś zainteresowana innymi rzeczami z samochodami: zawieszki na rysunki/zdjęcia, lustro, miarka wzrostu, podpórka pod książeczki z takiej serii: www.trapresent.nl/nl/script/P_assortiment_subgroep.asp?HoofdRubriekID=6&RubriekID=95&page=1&style=decoratie To daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Obrazki z samochodami 09.05.07, 11:08 Mogę Ci przesłać na priva zdjęcia pokoiku mojego 2-letniego siostrzeńca, udekorowanego całą serią samochodzikową - zobaczysz wtedy jak to wygląda w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
mania3 Re: Obrazki z samochodami 09.05.07, 12:49 O,byłoby fajnie.Przeslij.Na tej stronie co podałaś, zauważyłam tam tylko 3 rzeczy z serii samochodowej(wieszaczek, miarkę i ramkę).Czy może coś przeoczyłam? Jakie są ceny tych rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Obrazki z samochodami 09.05.07, 12:54 Masz jakiś inny mail - nie gazetowy, bo ta poczta chodzi okropnie? Odpowiedz Link Zgłoś