Dodaj do ulubionych

Polećcie wózeczek dla lali dla czterolatki :)

01.06.07, 14:48
po tym jak rozpadł się nam już drugi tani wózeczek postanowiliśmy kupić córci coś porządnego, tym bardziej że jest teraz wybitnie na etapie swojej chou chou i baby born. Początkowo,ze względu na "gwarancję jakości", chciałam kupić córci oryginalny wózeczek baby born jak w linku poniżej, ale cena z lekka mnie przeraziła
www.allegro.pl/item201605649_wozek_gleboki_baby_born_nowy_.html
Zauważyłam, że na allegro jest dużo ślicznych wózeczków znacznie tańszych, a wyglądających podobnie, np. taki:
www.allegro.pl/item199096493_wozek_dla_lalek_z_przekladana_raczka.html
lub taki:
www.allegro.pl/item197564118_wielofunkcyjny_wozek_marzenie_kazdej_dziewczynki.html
Ponieważ nie mogę ich "pomacać" zwracam się do Was z prośbą o opinię. Interesuje mnie czy są stabilne, porządnie wykonane, łatwe do prowadzenia i nie za małe dla czterolatki. Jednym słowem proszę polećcie mi coś dobrego, żeby znowu nie zaoszczędzić tylko pozornie. A może warto wydać na oryginalny wózeczek BB? Tylko prawie 300 zł to można już kupić spacerówkę dla prawdziwego dzieckasmile)
Jakie wózeczki mają wasze córeczki? Jak się sprawują?
Obserwuj wątek
    • tgaleria Re: Polećcie wózeczek dla lali dla czterolatki :) 01.06.07, 14:56
      jeżeli zdecyduje się Pani na oryginalny wózek Baby Born proponuję zakup na
      aukcji
      aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=198797381
      lub w naszym sklepie www.tgaleria.pl
      jest to identyczny model wózka, a jest u nas w niższej cenie niż w
      zamieszczonym przez Panią linku
      prowadzimy internetowy sklep patronacki Zapf Creation

pozdrawiam
      Agnieszka
    • carpediem30 Re: Polećcie wózeczek dla lali dla czterolatki :) 03.06.07, 20:43
      Dziewczyny, podpowiedzcie proszę..
      Interesuje mnie opinia na temat tych tańszych niefirmowych wózeczków z allegro oraz to czy oryginalny wózeczek BB wart jest takiej kasy. Co wybrać???
    • dorecha Re: Polećcie wózeczek dla lali dla czterolatki :) 03.06.07, 21:17
      Witam,
      moja córcia ma wózek firmy Polmax i jest z niego bardzo zadowolona. Co prawda jest dosyć ciężki ale za to bardzo stabilny, z przekładaną rączką, wyjmowaną minigondolką i torbą na akcesorja.Ma tez duży kosz pod spodem. Jest bardzo wytrzymały (córcia pare razy puściła go ze schodów).
      Mamy coś takiego
      www.allegro.pl/item199729397_wozek_dla_lalki_renomowanej_firmy_polmax_.html
      Pozdrawiam Dorota
    • leila78 Re: Polećcie wózeczek dla lali dla czterolatki :) 03.06.07, 22:01
      My na gwiazdkę dla 4-latki kupiliśmy ten:
      www.allegro.pl/item200989357_wozek_gleboko_spacerowy_z_nosidlem_i_torebka.html
      Do tej pory cały a mała szczęśliwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka