Dodaj do ulubionych

Gdzie są sklepy Mini Niebo?

05.06.07, 12:43
Witam, mieszkam w Radomiu i oczywiście u nas nie ma szans na znalezienie
produktów Mini Niebo, ale mogę pojecha do Wawy, jednak nie wiem, gdzie....
Wysłałam maila z zapytaniem na stronie internetowej, niestety nie dostałam
żadnej odpowiedzi. Chrzest mojej córci już 17-go czerwca, a ja wciąż nie
kupiłam sukienki!!! A może ktoś ma do odsprzedania model Poranna Rosa, rozmiar
68? Chętnie odkupię.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • agapk Re: Gdzie są sklepy Mini Niebo? 05.06.07, 13:37
      zobacz na allegro na pewno cos znajdziesz
      • tysia261 Re: Gdzie są sklepy Mini Niebo? 05.06.07, 14:04

Owszem, jest kilka sukienek, ale ja się uparłam na ten jeden model. Specjalnie
        czekałam z chrztem, żeby córcia była troszkę większa, bo na siedzącym bobasie
        lepiej się taka kreacja prezentuje.
        • hratli Re: Gdzie są sklepy Mini Niebo? 05.06.07, 18:01
          powiedz, ze zartujesz....
    • iwwona8 Re: Gdzie są sklepy Mini Niebo? 05.06.07, 14:16
      Dwa lata temu produkty MININIEBA były w jednym ze sklepów w pawilonach na Jana
      Pawła II. Niestety nie pamiętam już ani jego nazwy ani numeru.Ceny produktów
      były tam jednak wyższe niż na stronie Mininieba.
      Proponuję, abyś zadzwoniła do sklepu MININIEBO i tam dowiedziała się w jakich
      sklepach możesz obejrzeć ich produkty. A może mogliby Ci przysłać tę sukienkę w
      jakimś ekspresowym tempie i nie musiałabyś specjalnie nigdzie po nią jechać?
    • kempy1 Re: Gdzie są sklepy Mini Niebo? 05.06.07, 14:56
      Baby Boa ul. jana Pawła II 46/48 paw II (mam tak dziwnie zapisane, że nie wiem
      czy to jest II czy 11)
    • lewsa Re: Gdzie są sklepy Mini Niebo? 05.06.07, 14:57
      Na stronie Mininieba jest informacja gdzie sprzedawane są ich produkty.
    • enilka Re: Gdzie są sklepy Mini Niebo? 05.06.07, 15:07
      A ja bym Ci ten model w ogóle odradzała. Kupiłam i oddałam po przymierzeniu
      przez moją wtedy 8-miesięczną córkę. Ta sukienka wygląda tylko ładnie na
      chodzącym już dziecku. Moja córka wyglądała w niej jakby siedziała w stercie
      tiulu z mojego welonu, na dodatek góra sukienki unosiła się i nieładnie
      odstawała. Ale to już moja prywatna ocena. Zrobiłam chyba jakieś zdjęcie córce,
      mogę Ci przesłać jeśli chcesz
      • tysia261 Re: Gdzie są sklepy Mini Niebo? 05.06.07, 17:34
        Byłbym Ci bardzo wdzięczna (prześlij na gazetowego). Dzięki za radę, widzisz,
        nawet o tym nie pomyślałam.... A czy wymieniłaś córci na inną suknię Mini Niebo,
        czy postawiłaś już na inną firmę?
        Pozdrawiam.
        Ps. Dlatego właśnie pytam o adresy sklepów, bo wolałabym zobaczyc ją na żywo i
        chociaż "dołoży" do córeczki (a najlepiej przymierzyc).
        • dzidzia_ch Re: Gdzie są sklepy Mini Niebo? 05.06.07, 19:52
          moja 3,5 miesieczna Ola slicznie wygladala w cukierkowej krolewnie smile))!
          widzialam tez "na zywo" sercowa szkatulke i byla przesliczna
        • enilka Re: Gdzie są sklepy Mini Niebo? 05.06.07, 20:31
          Sukienkę kupiłam w sklepie, nie było na co wymienić, bo było dosłownie 5
          sukienek a każda w innym rozmiarze. Ostatecznie córka miała sukienkę Alda Baby.
          Mam kilka sukienek Mininieba, jedną na chrzest zamawiałam dla koleżanki i tak
          ze swojego doświadczenia radziłabym Ci wybrać przede wszytkim sukienkę na
          bawełnianej halce. Te sukienki nie są takie "sterczące", ale skoro córeczka
          jest malutka i sama nie stoi to zdecydowanie będzie jej wygodniej.Dzisiaj
          wybrałabym taką:
          www.mininiebo.pl/product.php?id=173
          Nie musisz się martwić, że jest późno na zamówienie internetowe. Ostatnio
          zamówiłam sukienkę w poniedziałek a w czwartek już ją miałam, tylko w uwagach
          musisz podać termin chrzcin. Jesli nie spełni Twoich oczekiwań bez problemu
          można ją oddać lub zamówić np szczuplejszą (jak w moim przypadku), tylko że
          wtedy bez prawa do zwrotu.
          A zdjęcia już wysyłam, pozdrawiam
          • tysia261 Re: Gdzie są sklepy Mini Niebo? 05.06.07, 21:21
            enilka, dzięki Ci jak nie wiem co smile I za rady, i za zdjęcia. Swoją drogą -
            śliczna córcia smile Sykieneczka, którą proponujesz, owszem śliczna, ale to jest
            całe 100 zł drożej, nie ukrywam, że to sporosad Teraz zastanawiam się nad
            Sercową Szkatułką albo Złotą Polaną. Może coś na allegro? Kurcze, teraz to
            zabiłaś mi cwieka, byłam już nastawiona na tą Poranną Rosę i tylko na nią! Chyba
            sama stwarzam sobie problemy, jakbym conajmniej suknię ślubną wybierała... smile
            • dzidzia_ch Re: Gdzie są sklepy Mini Niebo? 05.06.07, 21:43
              smile))!
              nasza Ola byla w swojej kreacji godzinke w Kosciele i chwilke w domciu
              potem zmienilam jej kiecusie na wygodny odswietny dresik
              poszukaj na allegro - sukienusie tam wystawiane naprawde nie sa zniszczone bo
              kiedy smile?
              a tu link do mojego postu - moze ktoras z dziewczyn jeszcze nie sprzedala
              sukienki?
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=37765715&v=2&s=0
            • enilka Re: Gdzie są sklepy Mini Niebo? 05.06.07, 21:57
              Nie ma za co, lubię pomagać.
              A taką brałaś pod uwagę? Uważam, że jest śliczna. Latem len wyglada cudnie
              i ... niewinnie
              www.mininiebo.pl/product.php?id=273
              • tysia261 Re: Gdzie są sklepy Mini Niebo? 06.06.07, 12:39
                Tak naprawdę to zależy mi na sukni z kilu warstw, takiej baardzo eleganckiej.
                Dostaliśmy w prezencie sukieneczkę D&D ecru, jest śliczna i myślę, ze idealna do
                chrzu, ale chciałam coś innego...
                A może ktoś sprzedaje sukienusie Mini Niebo rozm. 68?
          • weronka77 Biała Orchidea 08.06.07, 00:09
            przepiękna...Moja córeczka w takiej właśnie poszła do chrztuwink Nawet ją
            jeszcze mam ale niestety na rozmiar 74.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka