kasiulka25 13.06.07, 09:10 nie o nowe mi chodzi, tylko o kilkuletnie, ok 7-9 lat i przebieg powyżej 100tys km. jak wam się sprawują te autka, jestescie zadowolone?? pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: toyota avensis - opinie użytkowniczek 13.06.07, 09:39 nie testowałam osobiście. słyszałam tylko, że te dobre, niezawodne "japończyki" to nie mit a najprawdziwsza prawda. ale od czasu avensis toyota nie jest juz "japończykiem". oczywiście nie znaczy to, ze samochód niewiadomo jak źle wypada w porównaniu z innymi markami. nie kontynuuje jednak zasady niezawodnosci i bezpieczeństwa dawnych toyot. Odpowiedz Link Zgłoś
kasper68 Re: toyota avensis - opinie użytkowniczek 13.06.07, 09:46 mamy od 2001 roku i nie było dotąd ( odpukać w niemalowane...) żadnej awarii a jeździmy naprawdę dużo i daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: toyota avensis - opinie użytkowniczek 13.06.07, 09:56 Niedawno przeczytałam w Auto Świat,że jesli na kanał wjeżdża 20 letni samochód i mechanikowi nie kapie nic na głowę to napewno jest to japończyk My mamy toyotę niemłodą już i jesteśmy bardzo zadowoleni. Myślę,ze awensis jest warta polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: toyota avensis - opinie użytkowniczek 13.06.07, 10:01 ja mam toyote starlet z 96. Nic jej nie dolega,jest sprawna jak jurny nastolatek. Chcialam takiego gruchota zeby nauczyc sie nia jezdzic, ale wiecej toyoty nie kupie bo te samochody sa bez polotu.Nie ma w nich zadnego jaja. Nudne niezawodne autka dla calej rodziny. bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: toyota avensis - opinie użytkowniczek 13.06.07, 10:05 zawsze ja można zamienić na gazika np. tym to dopiero jazda z fantazyją zwłaszcza w centrumach miast))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotus76 Re: toyota avensis - opinie użytkowniczek 13.06.07, 10:14 Za 2-3 lata jak zmienimy samochód to bedzie to z pewnością toyota avensis. Mój M ma na jej punkcie bzika, ale tylko w dieslu. Teraz też mamy japońca i nie narzekamy Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Toyota... 13.06.07, 10:23 Oxygen-zapewniam cię,że jak kupisz to: www.toyotamarki.com.pl/salon.html?mid=12 lub to: www.toyotamarki.com.pl/salon.html?mid=13 To bedzie miało takie jaja że cię zaskoczy: jeśli oczywiscie szukasz głebszych wrazen a nie niezawodnego auta dla rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Toyota... 13.06.07, 12:16 eeee jezdzilam, bez rewelacji raczej mysle o takim kultowym czyms www.carstyling.net/pictuning/contest/16/mazda-mx5-bigg-front.jpg albo takim www.autogaleria.pl/fotografie/audi/audi_tt_roadster_2006_04.jpg ale jak sie toto prowadzi to jeszcze nie wiem. Na razie obwachuje rozne marki, ale do toyoty raczej nie wroce Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1118 Re: toyota avensis - opinie użytkowniczek 13.06.07, 11:26 Mamy Toyotę Avensis z 2001 roku, pojemność 2000, silnik D4, 150KM. Jest niezawodna, bardzo duża i wygodna. Jeżdzimy w cztery osoby, w tym 2 dzieci w fotelikach, wózek i pies i jeszcze jest miejsce! Jeżdzimy dużo i daleko - na Węgry, do Chorwacji, sporo po Polsce. Wiemy już, że kolejne auto to też będzie Avensis. Polecam! Zwłaszcza dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: toyota avensis - opinie użytkowniczek 02.07.07, 13:48 agnieszka1118 napisała: > Mamy Toyotę Avensis z 2001 roku, pojemność 2000, silnik D4, 150KM. Jest > niezawodna, bardzo duża i wygodna. Jeżdzimy w cztery osoby, w tym 2 dzieci w > fotelikach, wózek i pies i jeszcze jest miejsce! Jeżdzimy dużo i daleko - na > Węgry, do Chorwacji, sporo po Polsce. Wiemy już, że kolejne auto to też będzie > Avensis. Polecam! Zwłaszcza dla rodziny. A ile pali? Odpowiedz Link Zgłoś