Dodaj do ulubionych

Wrocławskie Forumki - przypominam o giełdzie :-)

14.06.07, 00:32
Więcej szczegółów na forum dolnośląskim. Myślę, że warto, ja w każdym razie
przygotowałam się solidnie i oprócz ciuszków, sprzętów i zabawek po mojej
małej, mam rewelacyjne, nowe zabawki do piachu, a dla małych elegantek cudnej
urody gumki do włosów w letnich kolorkach: limonki, turkusu i różnych
odcieniach różu.
Więc warto przyjść, pozbyć się niepotrzebnych już rzeczy, albo też trafić za
bezcen to, czego poszukiwałyście. Myślę, że impreza będzie udana smile
Obserwuj wątek
    • katse Re: Wrocławskie Forumki - przypominam o giełdzie 14.06.07, 08:24
      pia_ ja bym chciała gumki do włosów jakieś ładne i wesołe.
      a zabawki do piachu jakie? szukam jakiś fajnych dużych foremek.

oczywiście mnie nie będzie bo mam ospęsad

K
      • pia_ Re: Wrocławskie Forumki - przypominam o giełdzie 14.06.07, 09:15
        Z bardzo dużych foremek mam luzem konika morskiego oraz pomoce dla budowniczych
        zamków: foremki w postaci okrągłych baszt, kwadratowych wież oraz do murów
        obronnych. Z zestawów jest fajne wiaderko z pompką i dwojaczkami do
        napełniania, zestaw w torbie-plecaku (sporo foremek plus duże grabie i łopata,
        no i patent, że pakujesz wszystko do gotowego wora i na plecy jest super) oraz
        zestaw na wózku z dyszlem do ciągnięcia. To są rzeczy produkowane specjalnie
        dla dużej firmy z wybrzeża, więc różnią się od Wadera, Smoby i Motchtoys. Ta
        sama firma sprowadza pojedyncze egzemplarze biżuterii typu naszyjniki, spinki,
        gumki itp - przypuszczam, że jest to wabik na klientki, które robią tam hurtowe
        zakupy smile. Chciałam jeszcze kolorowe spinki, ale ktoś wcześniej kupił już po
        jednej sztuce kazdego wzoru, a wg mnie pojedyncze spinki bez pary są bez sensu.
        Gumki są typu cienkie z dwiema sporymi ozdobami - jest to plastik, ale
        pociągnięty specjalną farbą dającą złudzenie, że to porcelana. Nigdy czegoś
        takiego nie widziałam i wybrałam najładniejsze wzory: dziewczynki-pszczółki,
        pieski i misie.
        Co do ospy, to jeśli jesteś mobilna, to mozemy się spotkać - miałam już ospę,
        moja młoda także smile
    • monika_wroclaw Re: Wrocławskie Forumki - przypominam o giełdzie 14.06.07, 09:04
      Pia, możesz podać link... bo nie mogę znaleźć tego wątku...
      • maja285 Re: Wrocławskie Forumki - przypominam o giełdzie 14.06.07, 09:31
        pia smilewinksmile ja też chcę takie gumki, ale nie jestem Wrocławia.....sadsadsadsad i co
        ja mam teraz zrobić wink
        • pia_ Re: Wrocławskie Forumki - przypominam o giełdzie 14.06.07, 10:22
          Sama biję się po łapach, aby wszystkich gumek nie zostawić dla mojej małejsmile).
          W przyszłym tygodniu jadę na dwa tygodnie nad morze, więc będę w tej hurtowni -
          mają akurat mieć w tym okresie nową dostawę i jak tylko trafię coś ładnego, to
          wezmę do mojego sklepiku, więc jak ktoś będzie miał jeszcze ochotę to
          zapraszam - wszak gumki i spinki przydają się przez cały rok wink
          • gucci77 Re: Wrocławskie Forumki - przypominam o giełdzie 14.06.07, 10:31
            Pia a będziesz wystawiać na Allegro te gumki i spineczki albo gdzieś indziej?
            Jakby co to proszę na priva, żeby znów ktoś isę nie przyczepił wink agabia@tlen.pl
      • pia_ link 14.06.07, 10:14
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=612&w=62700537&v=2&s=0
    • pade Re: Wrocławskie Forumki - przypominam o giełdzie 14.06.07, 10:40
      Pia_ napisz mi na priva coś więcej o tych zabawkach do piachu
      standartowych foremek mamy opór, chodzi mi o te do budowania zamku na przykładsmile
      • gucci77 Re: Wrocławskie Forumki - przypominam o giełdzie 14.06.07, 10:57
        Pia a te zabawki do piachu będziesz ieć na giełdzie? może się zmobilizuję i
        przyjadę na Wejherowską smile
        • pia_ Re: Wrocławskie Forumki - przypominam o giełdzie 14.06.07, 11:11
          Przyjedź koniecznie, zabawki do piachu biorę wszystkie (pomniejszone o jeden
          wózek z dyszlem i kilka foremek do zamków - przed chwilą wpadła sąsiadka z
          synkiem he, he). No i zobaczysz gumki na żywo (mam też trzy zestawy spinek z
          motywem Hello Kitty). Tylko przyjdź na początek imprezy, bo mam tego
          wszystkiego niewiele sad.
          • monika_wroclaw Re: Wrocławskie Forumki - przypominam o giełdzie 14.06.07, 11:15
            Pia, a w jakiej cenie te gumeczki i spinki?
            • pia_ Re: Wrocławskie Forumki - przypominam o giełdzie 14.06.07, 11:19
              Spinki 1,50/szt, gumki 3,00/szt.
              • katse pia_ 14.06.07, 11:54
                nie jestem mobilna niestety
                ale jak się ospy nie boicie to chętnie, nawet bardzo chętnie przyjęłybyśmy Was
                u nas na herbatce.

Mieszkamy na Biskupinie.

To ja zamawiam jakiś taki jeden zestaw w plecaku. Ile kosztuje?

K
                • pia_ Re: pia_ 14.06.07, 12:37
                  Ja jestem mobilna w sposób ograniczony, bo mam zastępczego zdechlaka, który non
                  stop się psuje (rozwaliłam moją terenówkę właśnie na Biskupinie, więc ten rejon
                  napawa mnie teraz zgrozą). Mogę ewentualnie przesłać to pocztą, ale to znowu
                  koszty, a plecak jest po 30 zł (jak podasz mi nr komórki to prześlę fotkę).
                  • s.ivona Re: pia_ 14.06.07, 18:39
                    pia_ a czy Ty sprzedajesz na allegro ciuszki dla dziewczynek? mozesz mi podac
                    nicka? ew, napisz na gazetowy.
                    ja mam coreczke teraz 9m, niestety nie jestem z Wroclawia
                    a prowadzisz sklep internetowy? mozesz podac linka?
                  • katse Re: pia_ 14.06.07, 21:08
                    to ja zamawiam ten plecaczek z zabawkami.

może monika.wrocław będzie na giełdzie i by mi go przywiozła (i założyła za
                    mnie te 30 zł?)

K
                    • pia_ do katse 15.06.07, 09:24
                      Nie ma sprawy, plecaczek zarezerwowany i odłożony dla Ciebie smile
                      • pia_ Re: do katse 15.06.07, 09:25
                        Jakby się nie udało, to moze być do odebrania w sklepie SIA w Domarze przy
                        Braniborskiej (cały tydzień łącznie z niedzielą).
                        • katse Re: do katse 15.06.07, 11:03
                          pia_ jak mi podasz numer konta na priva to wpłacę ci pieniądze, a plecaczek
                          jakoś odbiorę

K
    • pia_ GIEŁDA JEST DO 16-tej 16.06.07, 13:54
      Dziewczyny, są super rzeczy, czekamy do 16-tej w Urwisku.
      • pia_ Kompletne rozczarowanie frekwencją 16.06.07, 15:54
        Przyszła dokładnie JEDNA kupująca. Niestety doświadczenie uczy, że ogłaszanie
        takich imprez na forach jest bezcelowe, wiele deklaracji - zero rezultatu sad.
        Tak jak mówiła przemiła organizatorka z Urwiska - lepszy rezultat byłby, gdyby
        rozdać kilka ulotek pod Astrą. Niestety widząc tyle chętnych na forum
        dolnośląskim obawiano się nadmiernych tłumów i reklama nie wyszła poza
        internet. Naprawdę szkoda, bo kobitki przyniosły fajne rzeczy, ceny były
        śmiesznie niskie, no i można było się do woli objeść świeżo upieczonym
        ciastem smile
        • gucci77 Re: Kompletne rozczarowanie frekwencją 16.06.07, 16:35
          ech szkoda sad niestety nie mogłam być... rzeczywiście pomysł wyjścia poza
          internet przyciągnąłby więcej osób...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka