andi563 26.06.07, 19:38 witam, zastanawiam się nad zakupem wózka MICRUS ALU SPRINT, czy może ktos z was posiada taki wózek, chętnie poznam wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matkapolka06 Re: micrus alu sprint 26.06.07, 22:10 Moja Majka jest użytkowniczką Mikrusa czerwono-beżowego i obie nie narzekamy-gondola starczyła nam do 10 mca,spacerówka montowana tyłem lub przodem do kierunku jazdy,fotelik samochodowy montowany rózwnież na stelażu w zestawie,pompowane koła idealne na wertepy,śnieg i błoto,a skrętne koła tylne to bardzo wygodna sprawa.Kilka razy zaczepiano nas na ulicy i mówiono,,bardzo ładny wózek" Jest torba do wózka,moskitira i folia przecideszczowa.Ja sobie chwalę i zostawię ,,furę" dla następnego malca.Zanim kupiłam ten wózek(a zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia)przeglądałam opinie na forum i nie znalazłam wielu pozytywneych opinii-przeważaływyrazy niezadowolenia-jednak zdecydowałam się na zakup i nie żałuję wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś