Dodaj do ulubionych

odtwarzacz mp3

28.06.07, 19:41
Potrzebuję, a się nie znam sad
Poradźcie, jeśli macie i jesteście zadowolone... Napiszcie też ile pojemności
mają wasze odtwarzacze.
Chciałabym sobie kupić na wyjazd wakacyjny, najlepiej taki którego można
używać także w samochodzie - słuchając przez samochodowe głośniki.
Obserwuj wątek
    • silje78 Re: odtwarzacz mp3 29.06.07, 14:20
      polecam:
      www.allegro.pl/item209234485_mp4_pentagram_vanquish_rt_video_1gb_duzy_lcd_hit_.html
      www.allegro.pl/item206408474_mp3_pentagram_vanquish_rt_1gb_tansmiter_fm.html
      jeden to mp4 (kolorowy wyświetlacz, możliwość oglądania zdjęć), drugi mp3.
      obydwa mają możliwość emitowania sygnału który jest odbierany w radiu, trzeba
      tylko znlaeźć częstotliwość). mąż używa tego mp4 i jest zadowolony. co do
      pojemności. uważam, że 1GB wystarczy, ale można pokusić się o 2GB.
      • kaliaa Re: odtwarzacz mp3 29.06.07, 15:35
        zgadzam sie z silije, pentagramy sa swietne maja doskonala cene do jakosci, i
        jako jedyne na rynku maja wspomniany transmiter. Moj malz tez wlasnie wymienil
        mp3 na mp4. Mala sie bardziej cieszy bo moze ogladac np w aucie krecika ktorego
        jej pozgrywal do tej mp4 smile
    • edik77 Re: odtwarzacz mp3 29.06.07, 14:41
      A ja polecam creative zen nano, bardzo popularny, jak do tej pory bezproblemowy,
      pojemności różne od 126 do 1g
      • limonka_3 Re: odtwarzacz mp3 30.06.07, 12:54
        Dziękuję Wam, z tego coś wybiorę. Dowiedziałam się że też są dobre "iriver" -
        jakość dźwięku mają bardzo dobrą.
        Dzięki.
        • silje78 Re: odtwarzacz mp3 30.06.07, 13:10
          mój pierwszy odtwarzacz to był właśnie iriver. kupiony kilka lat temu za
          straszne pieniądze, kosztował ok 1000zł. przez cały okres użytkowania nic sie z
          nim nie działo i jakość dźwięku miał faktycznie bardzo dobrą. teraz korzystam z
          creativa zen v i pod względem jakości dźwięku ustępuje iriverowi. ale creativ'y
          są tańsze. dobry iriver mp3 kosztuje od 300zł. mp4 są jeszcze droższe.
          • limonka_3 Re: odtwarzacz mp3 01.07.07, 18:50

Dla mnie cena też ma znaczenie.
            Zrobię tak: postaram się je przestestować: jeżeli różnica będzie wielka na
            korzyść iriver to jego wybiorę, w końcu płacę za jakość... Ale jeżeli wg mnie
            będą porównywalne - to creative zen.

Tak zrobiłam dawno temu z walkmanem. Okazało się że Panasonic i Sony - choć
            cenowo bardzo podobne - kolosalnie się różniły jakością odtwarzania i wyglądem -
            tu dwa duuuże plusy na korzyść Panasonika. Wyszło to dopiero przy teście
            kilku typów przybliżonych cenowo.
            • szrot3 Re: odtwarzacz mp3 02.07.07, 17:09
              Uwaga na produkty creative

W Polsce nie ma żadnego serwisu ani pomocy. Od kilku dni nie moge uruchomić
              dopiero co kupionego Zen V Plus. Po instalacji działał, po zpstawieniu na kilka
              godizn aby sie naładował przestał i na nic nie reaguje i komputer go
              nie "widzi". Najbliższy punkt sewisowy Creative znajduje sie w Irlandii.
              • silje78 Re: odtwarzacz mp3 02.07.07, 19:06
                oddaj go do reklamacji. u nas z powodu błędu szwagra odtwarzacz znalazł się u
                sprzedawcy. sprawdzenie trwało 3 dni.
    • milla1 Re: odtwarzacz mp3 01.07.07, 19:42
      POlecam Creative, świetna jakość brzmienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka