Dodaj do ulubionych

POLECAM Peg Perego Atlantico

14.06.03, 23:00
emamy naprawdę polecam ten wózeczek jeśli któraś z Was jest na kupnie to
jest dobry zakup - jedna jedyna wada jak narazie i oby to CENA jest niestety
drogi
pola.s@pczta.fm
Obserwuj wątek
    • selin77 Re: POLECAM Peg Perego Atlantico 15.06.03, 14:34
      A czy długo już korzystasz z tego wózka??? i czy miałaś dodatkową gondolę???
      • p_swiat Re: POLECAM Peg Perego Atlantico 15.06.03, 16:04
        kozystam ponad tydzien a mam tylko spacerówke - ma wygodne i szerokie
        siedzisko oraz ocieplaną osłone na nogi miałam wcześniej Polaka Oriona a potem
        Graco Brezze i obydwa wózeczki nie dorównują Peg Perego
    • zmarta Re: POLECAM Peg Perego Atlantico 17.11.03, 13:17
      Dzięki Wam kupiłam ten wózek i była to najlepsza decyzja z możliwych suuper
      jestem b zadowolona.Dzięki
    • karolaola Re: POLECAM Peg Perego Atlantico 17.11.03, 14:04
      Ja tez mysle o kupnie tego wozka,tylko chcialabym dokupic gondole.A powiedz mi
      jak sie sprawuja kolka na naszych chodnikach?K.
      • p_swiat Re: POLECAM Peg Perego Atlantico 18.11.03, 22:24
        świetnie to co mój wózek przeżył szkoda gadać nawt miałam z ni mwypadek na
        schodach spadł mi i nic nic sie nie złamał tylko wygieło i to tak że bez
        problemowo mozna było samemu to zrobicsmile kółka sa zwrotne
    • pinik Re: POLECAM Peg Perego Atlantico 18.11.03, 21:46
      Tez je mam i jest super! Lekkie, latwe w osludze, wygodne dla dziecka (duzy
      fotelik), duzy koszyk, skretne kolka z przodu (genialnie sie nim manewruje).
      Rowniez goraco polecam!
      • bazylea1 Re: POLECAM Peg Perego Atlantico 24.11.03, 09:56
        mam pytania do właścicielek takiego wózka, jak sprawdzają się kółka w zimie na
        nierównych, oblodzonych chodnikach? czy dla 9-miesięcznego dziecka ten wózek
        będzie wygodny? czy wystarczy do końca używania przez niego wózka czy trzeba
        będzie jeszcze kupić parasolkę? aha i gdzie blokuje się skrętnosć kółek, przy
        kółkach czy na raczce?
    • pilaczi Re: POLECAM Peg Perego Atlantico 27.11.03, 13:25
      Ja mam wózek Peg Perego Venezia, jest super lekki skrętne koła z przodu i z
      tyłu mozna swobodnie manewrować! Znoszę go z małą sama po schodach! Po złożeniu
      nie zajmuje dużo miejsca! Regulacja wysokości rączki to coś dla mnie bo jestem
      niewysoka i nie muszę podnosić rąk do góry tylko opieram sobie na rączce. Na
      razie służy nam 6 miesięcy, ale można go później rozłożyc do spacerówki więc
      nie będę musiała kupować drugiego. GORĄCO POLECAM!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka