p_swiat 14.06.03, 23:00 emamy naprawdę polecam ten wózeczek jeśli któraś z Was jest na kupnie to jest dobry zakup - jedna jedyna wada jak narazie i oby to CENA jest niestety drogi pola.s@pczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selin77 Re: POLECAM Peg Perego Atlantico 15.06.03, 14:34 A czy długo już korzystasz z tego wózka??? i czy miałaś dodatkową gondolę??? Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: POLECAM Peg Perego Atlantico 15.06.03, 16:04 kozystam ponad tydzien a mam tylko spacerówke - ma wygodne i szerokie siedzisko oraz ocieplaną osłone na nogi miałam wcześniej Polaka Oriona a potem Graco Brezze i obydwa wózeczki nie dorównują Peg Perego Odpowiedz Link Zgłoś
zmarta Re: POLECAM Peg Perego Atlantico 17.11.03, 13:17 Dzięki Wam kupiłam ten wózek i była to najlepsza decyzja z możliwych suuper jestem b zadowolona.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
karolaola Re: POLECAM Peg Perego Atlantico 17.11.03, 14:04 Ja tez mysle o kupnie tego wozka,tylko chcialabym dokupic gondole.A powiedz mi jak sie sprawuja kolka na naszych chodnikach?K. Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: POLECAM Peg Perego Atlantico 18.11.03, 22:24 świetnie to co mój wózek przeżył szkoda gadać nawt miałam z ni mwypadek na schodach spadł mi i nic nic sie nie złamał tylko wygieło i to tak że bez problemowo mozna było samemu to zrobic kółka sa zwrotne Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: POLECAM Peg Perego Atlantico 18.11.03, 21:46 Tez je mam i jest super! Lekkie, latwe w osludze, wygodne dla dziecka (duzy fotelik), duzy koszyk, skretne kolka z przodu (genialnie sie nim manewruje). Rowniez goraco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: POLECAM Peg Perego Atlantico 24.11.03, 09:56 mam pytania do właścicielek takiego wózka, jak sprawdzają się kółka w zimie na nierównych, oblodzonych chodnikach? czy dla 9-miesięcznego dziecka ten wózek będzie wygodny? czy wystarczy do końca używania przez niego wózka czy trzeba będzie jeszcze kupić parasolkę? aha i gdzie blokuje się skrętnosć kółek, przy kółkach czy na raczce? Odpowiedz Link Zgłoś
pilaczi Re: POLECAM Peg Perego Atlantico 27.11.03, 13:25 Ja mam wózek Peg Perego Venezia, jest super lekki skrętne koła z przodu i z tyłu mozna swobodnie manewrować! Znoszę go z małą sama po schodach! Po złożeniu nie zajmuje dużo miejsca! Regulacja wysokości rączki to coś dla mnie bo jestem niewysoka i nie muszę podnosić rąk do góry tylko opieram sobie na rączce. Na razie służy nam 6 miesięcy, ale można go później rozłożyc do spacerówki więc nie będę musiała kupować drugiego. GORĄCO POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś