Dodaj do ulubionych

wózek GRACO

08.07.07, 18:37
czy któraś mama ma Graco Quattro Tour Deluxe proszę o opinię
Obserwuj wątek
    • mamaszymona2 Re: wózek GRACO 08.07.07, 19:16
      witam
      ja mam bardzo sobie chwale
      polecam
      • agamama123 Re: wózek GRACO 08.07.07, 19:24
        Ja miałam i kochałam gosmile Jak dla mnie miał jedna wadę - nie mieścił sie do
        bagażnika mojego samochodusad Tyle tylko, że ja go uzytkowałam od momentu
        ukończenia przez mojego syna 4 miesięcy, już bez tej wkładki dla noworodka - w
        tej opcji wyjatkowo mi sie nie podobasmile
        • mika_007 Re: wózek GRACO 10.07.07, 15:16
          agamama123 napisała:

> Ja miałam i kochałam gosmile Jak dla mnie miał jedna wadę - nie mieścił sie do
          > bagażnika mojego samochodusad

hehehehe dlatego po zakupie wózka zmieniłam samochód na kombi big_grin

my używaliśmy go od urodzenia - syn styczniak ma ten wózek od początku
    • gabi683 Re: wózek GRACO 08.07.07, 19:24
      Ja miałm taki wozeczk i sprawdził sie w 100% dla mnie rewelka i dla Naszej
      córci był rewelacyjnysmile
      • kurova Re: wózek GRACO 09.07.07, 16:47
        Ja odpowiedziałam w bliźniaczym wątku przez Ciebie założonym.
        • babolek111 Re: wózek GRACO 09.07.07, 20:08
          Użytkuję Graco od 17 miesięcy. Jest świetny. Mam koła gumowe, więc nic mi nie
          turkocze. Uważam, że jest bardzo dobry.
        • kurova Re: wózek GRACO 10.07.07, 14:41
          ale wkleję także tutaj

Ja mam. Graco Quattro Tour Deluxe. Nic złego o nim nie mogę powiedzieć. Przyznam
          się ,że przesiadając się z głębokiego na paskach, na ten to bałam się po
          dziurach jeździć, bałam się że mi coś w kołach popęka. A teraz to już nad tym
          się nie zastanawiam. Rewelacyjnie się prowadzi, bardzo leciutko skręca. Do
          plusów jeszcze zaliczam opuszczany kosz - gdy dziecko śpi można swobodnie włożyć
          zakupy, wcześniej myślałam że to naciąganie, ale teraz wiem że jest przydatne.
          Budka jest ruchoma, aż do tacki przed dzieckiem. Nie potrzeba parasolek,
          ustawiasz tak żeby dziecku nie świeciło, a jak był większy wiatr a dziecko
          spało, przesuwam budkę do samego końca i wózek jest osłonięty jak głęboki.
          Wszelkie półeczki też się przydają, kiedy trzeba coś położyć. Jedno co mi się
          nie do końca podoba to mechanizm od oparcia, jest trochę licho zrobiony, pręty
          są cienkie i trzeba użyć obu rąk żeby ścisnąć.
          Bardzo łatwo się się składa wózek, można to zrobić trzymając dziecko na rękach i
          tylko jedną rękę do obsługi. Miałam już taką sytuację kiedy złapał mnie deszcz.
          Dziecko jeszcze za małe żeby postawić na ziemi i tak z nim na rękach wózek
          złożyłam i wniosłam po schodach do bloku.Sam wózek trochę ciężki, ok.12 kg, ale
          swobodnie można wnosić jedną ręką.
          Nic mi nie klekocze jak poprzedniczki piszą. Koła są gumowe, cichutko jeżdżą.
          Jest to mój drugi wózek i wypowiadam się tylko o tym co sama doświadczam na co
          dzień, a nie zasłyszane na forum. Nie wiem czy koleżanki wyżej mają jakąś
          styczność z tym wózkiem że tak niepochlebnie o nim piszą.
          U nas w Polsce dostępne są te wózki w brzydkiej kolorystyce, ja sprowadzałam ze
          Stanów i mam kolor Legacy. Wszystkim w mojej mieścince się podoba, bo
          niespotykany. Na allegro sprowadza babka o nicku gresl.
    • lena_13 Re: wózek GRACO 11.07.07, 21:17
      ja też mam i byłam zachwycona - do dnia dzisiejszego. Podczas spaceru odpadły
      przednie kółka - wyłamały się. To nie był ekstremalny spacer - zwykły po
      chodniku. Czeka mnie niestety zakup spacerówki bo Lenka ma 16m a w poniedziałek
      wyjeżdżamy na urlop sad((( ale byłam zadowolona przez te wszystkie miesiące....
      • mariejo Re: wózek GRACO 11.07.07, 22:02
        Niestety graco sa znane z odpadajacych kolek. Saama widzialam mame z wozkeim od
        ktorego odpadly kolka, bibi z Babskiego forum tez narzeka na quatrro de lux,
        tez odpadly jej kolka poza tym wozek skrzypi.
      • dora1211 Re: wózek GRACO 12.07.07, 15:01
        Ja mam i powiem szczerze że nie jestem zadowolona, szczególnie z wersji
        głębokiej. Córeczka w zimie jeździła w nim i ok. 4 miesiąca w kombinezonie juz
        się nie mieściła go gondolki i musieliśmy sie gimnastykować, wyciągać gondole i
        jeździła bez niej. A kółka sa bardzo niewygodne najlepsze są pompowane duże
        koła, a w gracco sa małe i skrętne, po wertepach masakra się prowadzi. Gdybym
        miała teraz wybierać wózek napewno bym wybrała inny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka