aszyku 08.07.07, 18:37 czy któraś mama ma Graco Quattro Tour Deluxe proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaszymona2 Re: wózek GRACO 08.07.07, 19:16 witam ja mam bardzo sobie chwale polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: wózek GRACO 08.07.07, 19:24 Ja miałam i kochałam go Jak dla mnie miał jedna wadę - nie mieścił sie do bagażnika mojego samochodu Tyle tylko, że ja go uzytkowałam od momentu ukończenia przez mojego syna 4 miesięcy, już bez tej wkładki dla noworodka - w tej opcji wyjatkowo mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: wózek GRACO 10.07.07, 15:16 agamama123 napisała: > Ja miałam i kochałam go Jak dla mnie miał jedna wadę - nie mieścił sie do > bagażnika mojego samochodu hehehehe dlatego po zakupie wózka zmieniłam samochód na kombi my używaliśmy go od urodzenia - syn styczniak ma ten wózek od początku Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: wózek GRACO 08.07.07, 19:24 Ja miałm taki wozeczk i sprawdził sie w 100% dla mnie rewelka i dla Naszej córci był rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
kurova Re: wózek GRACO 09.07.07, 16:47 Ja odpowiedziałam w bliźniaczym wątku przez Ciebie założonym. Odpowiedz Link Zgłoś
babolek111 Re: wózek GRACO 09.07.07, 20:08 Użytkuję Graco od 17 miesięcy. Jest świetny. Mam koła gumowe, więc nic mi nie turkocze. Uważam, że jest bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
kurova Re: wózek GRACO 10.07.07, 14:41 ale wkleję także tutaj Ja mam. Graco Quattro Tour Deluxe. Nic złego o nim nie mogę powiedzieć. Przyznam się ,że przesiadając się z głębokiego na paskach, na ten to bałam się po dziurach jeździć, bałam się że mi coś w kołach popęka. A teraz to już nad tym się nie zastanawiam. Rewelacyjnie się prowadzi, bardzo leciutko skręca. Do plusów jeszcze zaliczam opuszczany kosz - gdy dziecko śpi można swobodnie włożyć zakupy, wcześniej myślałam że to naciąganie, ale teraz wiem że jest przydatne. Budka jest ruchoma, aż do tacki przed dzieckiem. Nie potrzeba parasolek, ustawiasz tak żeby dziecku nie świeciło, a jak był większy wiatr a dziecko spało, przesuwam budkę do samego końca i wózek jest osłonięty jak głęboki. Wszelkie półeczki też się przydają, kiedy trzeba coś położyć. Jedno co mi się nie do końca podoba to mechanizm od oparcia, jest trochę licho zrobiony, pręty są cienkie i trzeba użyć obu rąk żeby ścisnąć. Bardzo łatwo się się składa wózek, można to zrobić trzymając dziecko na rękach i tylko jedną rękę do obsługi. Miałam już taką sytuację kiedy złapał mnie deszcz. Dziecko jeszcze za małe żeby postawić na ziemi i tak z nim na rękach wózek złożyłam i wniosłam po schodach do bloku.Sam wózek trochę ciężki, ok.12 kg, ale swobodnie można wnosić jedną ręką. Nic mi nie klekocze jak poprzedniczki piszą. Koła są gumowe, cichutko jeżdżą. Jest to mój drugi wózek i wypowiadam się tylko o tym co sama doświadczam na co dzień, a nie zasłyszane na forum. Nie wiem czy koleżanki wyżej mają jakąś styczność z tym wózkiem że tak niepochlebnie o nim piszą. U nas w Polsce dostępne są te wózki w brzydkiej kolorystyce, ja sprowadzałam ze Stanów i mam kolor Legacy. Wszystkim w mojej mieścince się podoba, bo niespotykany. Na allegro sprowadza babka o nicku gresl. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_13 Re: wózek GRACO 11.07.07, 21:17 ja też mam i byłam zachwycona - do dnia dzisiejszego. Podczas spaceru odpadły przednie kółka - wyłamały się. To nie był ekstremalny spacer - zwykły po chodniku. Czeka mnie niestety zakup spacerówki bo Lenka ma 16m a w poniedziałek wyjeżdżamy na urlop ((( ale byłam zadowolona przez te wszystkie miesiące.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: wózek GRACO 11.07.07, 22:02 Niestety graco sa znane z odpadajacych kolek. Saama widzialam mame z wozkeim od ktorego odpadly kolka, bibi z Babskiego forum tez narzeka na quatrro de lux, tez odpadly jej kolka poza tym wozek skrzypi. Odpowiedz Link Zgłoś
dora1211 Re: wózek GRACO 12.07.07, 15:01 Ja mam i powiem szczerze że nie jestem zadowolona, szczególnie z wersji głębokiej. Córeczka w zimie jeździła w nim i ok. 4 miesiąca w kombinezonie juz się nie mieściła go gondolki i musieliśmy sie gimnastykować, wyciągać gondole i jeździła bez niej. A kółka sa bardzo niewygodne najlepsze są pompowane duże koła, a w gracco sa małe i skrętne, po wertepach masakra się prowadzi. Gdybym miała teraz wybierać wózek napewno bym wybrała inny. Odpowiedz Link Zgłoś