Dodaj do ulubionych

Czy można kupić wózek z nakładką dla starszego

08.07.07, 18:52
dziecka? Chodzi mi o wózek z gondolą i np do tego mała nakładka z przodu, żeby
w razie potrzeby posadzić na nią dwuletnie dziecko. Albo jakaś część do wózka
na której można postawić dziecko? Nie chciałabym kupować podwójnego wózka
tylko coś na wszelki wypadek jak mały zmęczy się chodzeniem. Może wiecie coś
na ten temat.
Obserwuj wątek
    • iberka Re: Czy można kupić wózek z nakładką dla starszeg 08.07.07, 20:25
      nie widziałam wózków gondolowych z taką nakładką ale spacerowa ma emmaljunga
      (może mają też głebsze) a poza tym sa takie dostawki na kółkach dopinanae do
      wózka własnie dla starszaków ( już nie emmaljunga). Widziałam też takie dostwki
      z siedzeniem ale nie pamietam firmy. Na pewno coś wybierzecie, poszperaj w sieci

iza
      • tulcia Re: Czy można kupić wózek z nakładką dla starszeg 08.07.07, 20:32
        Jesli masz juz gleboki wozek to najlatwiej dokupic do niego dostawke dla
        starszaka. Dziecko stoi na niej na nozkach.
        • mamadasia1 Re: Czy można kupić wózek z nakładką dla starszeg 10.07.07, 18:12
          Ale gdzie taka dostawkę kupić? W sklepach, które odwiedzałam nigdzie takiej nie
          widziałam. Na allegro też nie ma, przynajmniej ja nie znalazłam. Poszukam
          jeszcze po necie.
          • ma.pi Re: Czy można kupić wózek z nakładką dla starszeg 11.07.07, 18:14
            mamadasia1 napisała:

> Ale gdzie taka dostawkę kupić? W sklepach, które odwiedzałam nigdzie takiej
            nie
            > widziałam. Na allegro też nie ma, przynajmniej ja nie znalazłam. Poszukam
            > jeszcze po necie.

A pytalas w sklepie. Ja jak kupowalam wozek i bylam wtedy w sklepie ze starszym
            synem, to pan sam mi zaproponowal taki doczepiany podest na kolkach dla
            starszego dziecka. I bylo to w malej miejscowisci.

Pozdr.
    • lolka11 dostawka 10.07.07, 18:18
      www.familyshop.pl/towar.php?id_tow=365
    • pyza_uk Re: Czy można kupić wózek z nakładką dla starszeg 10.07.07, 18:25
      Wozki Bertini maja takie nakladki, ale nie wiem, czy to dziala z gondola:
      www.bertini.com.au/pages/shuttle.php
      A tu aukcja na ebay:
      cgi.ebay.co.uk/bertini-sommerville-pram-and-toddler-seat_W0QQitemZ330145448908QQihZ014QQcategoryZ66700QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZV
      iewItem

• annamea Re: Czy można kupić wózek z nakładką dla starszeg 10.07.07, 18:38
        www.lascal.se/html/index.aspx
        www.allegro.pl/search.php?string=lascal
        • mamadasia1 Re: Czy można kupić wózek z nakładką dla starszeg 10.07.07, 20:09
          Bardzo dziękuję smile
          • andziulindzia Re: Czy można kupić wózek z nakładką dla starszeg 10.07.07, 22:27
            Osobiście polecam buggyboard, pasuje do większej ilości modeli wózków.
    • ala129 Re: Czy można kupić wózek z nakładką dla starszeg 11.07.07, 15:22
      My mamy taki wózek - Emmaljunga z siedziskiem (toddler seat), które można
      montować zarówno na gondoli (my tak jeździmy) jak i na spacerówce. Jestem
      baaardzo zadowolona. Między dziećmi jest różnica 2 lat.
    • iberka do stania i siedzenia 11.07.07, 16:37
      cgi.ebay.co.uk/New-SEAT-2-GO-Buggy-Hitchhiker-seat-or-footboard-Boxed_W0QQitemZ140134480546QQihZ004QQcategoryZ112378QQrdZ1QQcmdZViewItem

iza
    • dvcky Re: Czy można kupić wózek z nakładką dla starszeg 12.07.07, 21:14
      Emmaljunga robiła (teraz podobno już nie można tego kupić w sklepach) takie
      dodatkowe krzesełko-siedzisko do zamontowania na spacerówce i na gondoli (za
      pomocą dodatkowego adaptora). Ja kupiłam takie krzesełko i adaptor do gondoli
      jakieś 1,5 roku temu. I bardzo sobie chwalę takie rozwiązanie. Starsza córka
      miała 1,5 roku jak młodsza się urodziła i przez wiele miesięcy wykorzystywałam
      to dodatkowe siedzonko. Mogłam chodzić na dłuższe spacery, młodsza spała, a
      starsza siedziała jak była zmęczona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka