dyzurna 14.07.07, 21:18 Witam Planuje zakup mebelek, przejzalam wyszukiwarke ale nic nie znalazlam. czy mozecie mi polecic strony sklepow on-line z ladnymi meblami. Bede wdzieczna za info.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justi79 Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 14.07.07, 23:23 www.tommebel.prv.pl/dzieci.htm Odpowiedz Link Zgłoś
hipopotamama Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 22.07.07, 10:57 Nie no, te są boskie! Zestaw marynarski-padłam Odpowiedz Link Zgłoś
mamkrzysia www.baby.vox.pl 02.01.08, 13:54 Polecam: www.baby.vox.pl kolekcje pozwalające umeblować cały pokoik. Znajdziesz tu też tańsze promocyjne serie i inne śliczne mebelki dla twojej księżniczki czy małego księcia Odpowiedz Link Zgłoś
lenona1 Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 15.07.07, 13:01 Polecam www.meble-dzieciece.com.pl- dla mnie są piekne- sama nabyłam wiosenne. Odpowiedz Link Zgłoś
linearka Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 15.07.07, 13:31 Tyle, że pod tym adresem nie ma jeszcze strony www Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 15.07.07, 15:04 tommebel nie podobaja mi sie pod tym 2 adresem strona nie istnieje a co sadzicie o mebelkach takich: www.baby.vox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 15.07.07, 15:20 > a co sadzicie o mebelkach takich: www.baby.vox.pl Takie sobie - jak dla mnie - bez wyrazu. Z to podobają mi się: www.meblik.pl/produkty,5.html Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 15.07.07, 17:22 ladne to prawda, szkoda tylko ze nie ma cennika pewnie cena z kosmosu... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: meblik 15.07.07, 20:22 reklama? jaka reklama, gdzie mozna ja zobaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: meblik 15.07.07, 21:13 pojawia sie na pasku z linkami na edziecku. \teraz akurat jej nie widze,ale jeszcze chwile temu była wiec na pewno u Ciebie też się pojawia. tam jest tylko ta krótka inf,ze od 3 tyś i adres www iza Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 15.07.07, 22:53 nie wiem ile kosztuja, ale na zdjeciach ani jedna szafa meblik nie ma prostych drzwi. Jezeli nawet do zdjec reklamowych sie nie przylozyli, to pytanie co oferuja klientom. Odpowiedz Link Zgłoś
bamboo Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 15.07.07, 21:21 mamy mebelki vox, jestesmy zadowoleni - porzadnie wykonane, wzronictwo nam akurat sie podoba, cena tez w miare, nie chcielismy sie zrujnowac na mebelkach dla malego. poza tym lozeczko jest z mozliwoscia przerobienia na tapczanik, a komoda i szafa spore. mysle, ze posluza dopoki synek nie pojdzie do szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 15.07.07, 21:37 bamboo a ktory wybraliscie model mebelek? Odpowiedz Link Zgłoś
bamboo Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 15.07.07, 22:09 reglisse najtansze Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 15.07.07, 22:28 Mebelków, na litość boską aga Odpowiedz Link Zgłoś
hennie Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 14.08.07, 10:34 My też kupiliśmy Voxa dla syna, tylko że model Klassik Pear. Bardzo ładnie to wygląda i z wykonania też jestem bardzo zadowolony. Montaż był bardzo prosty i szybki. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 16.07.07, 02:10 www.baggi.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 16.07.07, 13:25 A ja proponuję proste meble sosnowe, ponadczasowe i bardzo łatwo dopasować do nich resztę wystroju pokoiku Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 16.07.07, 20:38 wielorybko te meble sa straszne i na dodatek bardzo drogie Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 18.07.07, 11:16 te meble sa przezdobione, dziecko moze dostac oczoplasu, zwłaszcza gdy dojda zabawki. Jestem zwolenniczka prostych, jednokolorowych mebli. Nastrój mozna zbudowac dodatkami, a dodatki mozna co jakis czas zmieniac. I nie polecam mebli sosnowych, moja córka ma meble sosnowe robione na zamówienie, niestety drewno jest bardzo miekkie i po 3 latach uzytkowania nie wyglada to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 22.07.07, 09:36 ło , mebelki przejaskrawione, całkowity brak wyczucia u projektanta. Do tego jeszcze dodasz zabawki i ZAWRÓT GŁOWY gwarantowany. Mnie denerwuje juz samo patrzenie na nie na monitorze, a juz nie chcę wiedzieć co by sie działo gdym miała je u siebie .... ale ja to ogólnie nerwowa jestem więc moja opinia nie jest bynajmniej obiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 22.07.07, 14:35 to może PALI? Odpowiedz Link Zgłoś
1xyz2 www.cudownelata.pl 28.07.07, 22:59 mebelki o jakich mozna mazyc wg mnie sa cudne.... kupie takie mojej corci. jeszcze tylko pozostaje meza przekona bo ta cena to juz mniej cudna Odpowiedz Link Zgłoś
nati76 Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 02.01.08, 16:49 nie wiem w jakim wieku dzieci, ale może meble wajnert mnie się podobają elmo niebiesko-zielone www.wajnert.com.pl/#/katalog/pomieszczenia/pokoj_mlodziezowy/elmo Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka Re: Dzieciece mebelki gdzie najladniejsze? 17.04.08, 21:44 sliczne meble robione na zamowienie www.meblemadej.pl/index.html?gal_id=7487&msg=1&lang_id=PL Odpowiedz Link Zgłoś