dzidzia_ch 28.07.07, 13:45 za oknem aura poznojesienna dlatego z nudow zaczynam wirtualnie kompletowac garderobe zimowa mojej Oli doradzcie lekka i cieplutka puchowa kurteczke dla 1,5 rocznej dziewczynki jakie firmy polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: kurteczka puchowa 30.07.07, 12:02 Mieliśmy w zeszłym sezonie kurteczkę puchową z Cubusa: lekka jak piórko, wygodna, ciepła, z odpinanym kapturem, regulacją mankietów. Zresztą w Cubusie kupowałam takze zimowy kożuszek oraz kurtkę narciarską - wszysto było rewelacyjne, więc w tym roku także zrobię zakupy w Cubusie - szykuję się na zieloną serię narciarską i puchówkę z ubiegłorocznej kolekcji, które pewnie pojawią się z obniżonymi cenami wraz z aktualną kolekcją. Jeśli nie uda mi się coś znaleść w Cubusie, to na pewno zaszaleję w Quadri Foglio lub w Cocodrillo. Jak dotąd nic w H&M nie powaliło mnie na kolana, tak aby to kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: kurteczka puchowa 30.07.07, 13:11 ja miałam juz 2 długie, puchowe kurtki z Benettona. Sprawowaly sie rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kurteczka puchowa 30.07.07, 15:27 miałyśmy sporo "puchówek" ale...wszystkie poszły w "dobre ręce" odkąd kupiłyśmy ReimęCZyli dokładnie rok temu Teraz "reimujemy" dwa razy w roku-zestw jesienny i zimowy Pewnie za miesiąc kupimy w Czerwonym Kapturku kolejny zimowy zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: kurteczka puchowa 30.07.07, 16:03 W zeszłym sezonie miałam kurtkę puchową Zary. Kupiłam ją na 4-5 lat mimo iż córka miała try lata z hakiem. No i pod koniec zimy była już za mała. Jeżeli chodzi o jakość to może być ale żadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: kurteczka puchowa 30.07.07, 18:45 kurtki reimy sa dobre, ale jak dla mnie za bardzo sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kurteczka puchowa 30.07.07, 23:50 racja.Z "elegantszych" lepsze są zdecydowanie skórzane kożuszki.Rok temu miałyśmy taki Next a w tym roku najpewniej zamówimy "u górali" "na miarę" żeby pasował jak ulał Odpowiedz Link Zgłoś
abosa Z boku: 31.07.07, 07:59 W zeszłym roku moje dziecko miało dwie kurtki na zimę, jedna cieniutka (tzw. przejściówka), dłuższa, druga stadardowa zimowa, z polarem, krótka, w sam raz do ocieplanych spodni ... Nie powiem, parę razy założyła tą drugą, spodnie też, ale ... gdyby tego w szafie nie miała, nie byłoby problemu Za to byłam baaardzo z siebie zadowolona, że kupiłam tą cienką, "płaszczykowatą" kurteczkę Taka to była zima Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch kurteczka 14.08.07, 20:30 bylam dzis w benettonie i kurteczki puchowe sa faktycznie super leciutkie i w pieknych kolorkach (moj ulubiony czekoladowy) niestety najmniejszy rozmiar(XXS) za duzy na Olenke za miesiac maja byc kurteczki na dziale maluchow i mam nadzieje ze bede w takich samych kolorkach co dla starszakow ))! Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: pyt. o Benetton 14.08.07, 22:36 Jakie ceny tych czekoladowych kurtek? aga Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: kurteczka 14.08.07, 22:48 czy te kurtki sa długie, z kapturem? Cena pewnie 250 zł? Rozmiar XXS moja wysoka córka nosila jeszcze w wieku 4 lat (na metce podaja, ze to na 2 lata). Te kurtki sa wyjatkowo duze. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: kurteczka 15.08.07, 09:22 kurteczki byly krotsze z paskiem w pasie i dluzsze ja przymierzalam Oli te krotsza cena chyba 209zl ale nie przygladalam sie dokladnie bo kurtalka i tak byla mocno za duza Odpowiedz Link Zgłoś