paulina7383 16.08.07, 08:16 Chcialabym kupic posciel 2-elementową firmy feretti nie widzialam jej jednak na zywo poradzcie który wzór jest najladniejszy dla dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kirby2 Re: Pościel Feretti dla dziewczynki 16.08.07, 08:18 ja mam blekitny z misiami i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: Pościel Feretti dla dziewczynki 16.08.07, 10:08 ja kupiłam dog&cat. żółto-pomarańczowa (teń żółty to jest lekko blady, ale wygląda dużo ładniej niż na zdjęciach). ogólnie kolory te lepiej prezentują sie na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
variete.pl Re: Pościel Feretti dla dziewczynki 16.08.07, 11:44 Witam, a może DoDo Lilac? Bardzo ładne kolory, albo Sun Flower - żółty i pomarańczowy, bardzo ładnie wygląda, kolory są bardzo żywe... Jeżeli pokój ma być tradycyjnie na różowo, to polecamy Lapin Pink. variete.pl/index.php?akcja=kategorie&poziom=2&kat=396&start=8 Pościel dziecięca, rożki, śpiworki - dostępne w naszym sklepie. Zapraszamy Zespół variete.pl variete.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś