dzidzia_ch 19.08.07, 21:01 czy ktoras mama miala dla swojej corci taka kurteczke? www.allegro.pl/item225816593_next_parka_alaska_6_9_m_cy_nowa_motyle_2006_7.html czy sie sprawdzila - czy byla ciepla itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokons Re: kurtka next 19.08.07, 21:12 niestety nie ale mam dla coreczki mnóstwo rzeczy z nexta i sa super i fantastycznie sie piora i nosza i choc kupione na allegro wygladaja jak nowe! Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka2 Re: kurtka next 19.08.07, 21:53 nie dostałam już rozmiaru tej kurtki, ale widziałam ją w sklepie - jest bardzo ciepła, na pewno nadaje się na zimę, tylko ja bym nie kupiła tej kurtki dziecku które właściwie leży, a już na pewno siedzi tylko w wózku - ponieważ jest długa i gruba i dziecku na pewno by było w niej niewygodnie. Zdecydowanie kurtka dla starszych dzieci.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagodziana Re: kurtka next 20.08.07, 13:24 witam, zgadzam sie z poprzedniczka ze nie bardzo na kurteczke dla takiego malucha. Mam starsza corke i byla ok. Super sie nosi i pierze a co najsmieszniejsze w Kappahlu sa takie same z minimalnym odhyleniem w hafcie teraz w tej kolekcji. sklepy odkupuja od siebie wzorce. Niewiem ile kosztuje ale z kuponem na -25 % pewnie niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch jagodziana 20.08.07, 13:43 a w jakim wieku jest Twoja corcia? nie pocila sie w tej kurtalce? czy byla dla niej wygodna - czy nie krepowala ruchow ? Odpowiedz Link Zgłoś
osmula Tak ale dla 3-latki 20.08.07, 14:12 Witam, Moja córcia ją miała ale w wieku 3 latek i była super idealna chociaż momentami chyba za ciepła no alepoprzednia zima tez nie była wyjątkowa. Do tego miałą w tym samym kolorze kozaki - na rzepy Superfity - polecam- rewelacja moim zdaniem lepsze niż Naturino. Osmula Odpowiedz Link Zgłoś
persa1 sprawdziła się 21.08.07, 00:13 Moja dwuletnia wtedy córeczka miała taką kurtkę ,sprawdziła aię super, cieplutka i ładna .Na ten sezon też taką may Ale polecam dla dziecka ponad rocznego,mniejsze rzeczywiście chyba nie bardzo ubierać w taką kurteczkę Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: kurtka next 21.08.07, 15:46 Miałam taką w zeszłym roku dla 3 latki, bardzo ładna i bardzo wygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: kurtka next 22.08.07, 10:14 kurteczka juz kupiona ))! teraz mi prosze napisac jaka czapusie nosily Wasze Krolewny do tej kurteczki )))! Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 do dzidzia_ch 22.08.07, 22:35 napisz mi prosze gdzie kupiłaś taką kurteczkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: do dzidzia_ch 23.08.07, 08:07 na allegro kupilam nowa od dorota.szmyd czesto kupuje u tej Pani i spytalam ja czy czasem nie ma takiej kurteczki i miala ))! Odpowiedz Link Zgłoś