entuzjastka 02.07.03, 14:53 hello podpowiedzcie mi gdzie można dostać taki basen i jak kształtują się ceny?? najlepiej w okolicach katowic... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
entuzjastka Re: suchy basen z piłakami???? 02.07.03, 14:56 oczywiście chodzi mi o "piłki" a nie "piłaki"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beas1 Re: suchy basen z piłakami???? 02.07.03, 21:38 Hej! Ja kupiłam w Krakowie w Entliczku firmy"Jerzy Zgajewski" za ok 80 zł (ma 140 piłeczek i średnice 1 metra)strona producenta to:www.zgajewski.com.pl Był też chicco ale kosztował ponad 140 zł a nie widziałam znacznej różnicy! Mój 15 mies. synek uwielbia się w nim bawić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
libra.alicja Re: suchy basen z piłakami???? 02.07.03, 22:49 W Geant widziałam worek 100 piłeczek za około 40 zł. Basenik mozna dokupić osobno, np. dmuchany za kilkanascie złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
ewok Re: suchy basen z piłakami???? 08.07.03, 10:22 Zrobiłam tak samo jak libra.alicja: w Tesco kupiłam opakowanie piłeczek i plastikową zamykaną piaskownicę, która służy mi trojako, a zatem jest basenem suchym, "mokrym" no i piaskownicą (tylko trochę zachodu z wymienianiem piachu, wody i piłek). Odpowiedz Link Zgłoś
libra.alicja Re: suchy basen z piłakami???? 08.07.03, 23:05 ewok napisała: > Zrobiłam tak samo jak libra.alicja: w Tesco kupiłam opakowanie piłeczek... Gwoli wyjaśnienia: ja nie kupiłam tych piłeczek, tylko je widziałam w sklepie, więc jedynie informuję, a nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
a_js Re: suchy basen z piłakami???? 07.07.03, 10:43 Witam! my mamy chicco (za 140) ok 110 pileczek + basen. a roznica jest wlasnie w pilkach. Te ktore mialam dla porownania - mialy zadziorki przy "spawach" - nie wiem jak to dobrze opisac ale w miejscu sklejenia plastiku czesc pozostawala i tworzyla ostra krawedz z czubkiem - maluch moze sie nia zadrapac. W chicco wszystkie kulki sa gladkie. Zycze milej zabawy Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
ela84 Re: suchy basen z piłakami???? 08.07.03, 21:58 Witam! Mój mały dostał na dzień dziecka basenik (chyba chinski)w kształcie łodzi podwodnej.Jest bardzo fikusny i kupiny w Praktikerze za ok 100zł.polecam go bo jest to ciekawsze niż sak basenik. Odpowiedz Link Zgłoś