depoca 23.08.07, 14:50 Witam! Zastanawiam się nad kupnem trzykołowego wózka, ale nie jestem przekonana co do jego stabilności, czy nadaje się on do jazdy po lesie? Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mokrasa Re: Wózki trzykołowe??? 23.08.07, 15:11 Jak najbardziej. Ja kupiłam przed urlopem używanego Haucka na allegro i sprawdzał sie sueper na wszelkich nierównościch Odpowiedz Link Zgłoś
bella16 Re: Wózki trzykołowe??? 23.08.07, 15:44 Mam dwa trójkołowce i są świetne, stabilne, super sprawdzają sie na nierównościach, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna14 Re: Wózki trzykołowe??? 23.08.07, 23:06 Mam trójkołowiec i jest bardzo stabilny, lekki i super się go prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: Wózki trzykołowe??? 23.08.07, 23:15 ja tez miałam uzywanego hauca-takiego ze skretnym kolem- beznadzieja.moje wtedy 1,5 roczke-11 kg dziecko jak sie dobrze wychylilo to przewazalo wozek!!!no ale do jazdy po lesie byl dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaw Re: Wózki trzykołowe-podjazdy 24.08.07, 11:52 niestety przy podjeździe jest problem bo jest przystosowany do wózków czterokołowych, trzeba podnieść koło przednie.Poza tym ok. Odpowiedz Link Zgłoś