kk_1976 27.08.07, 21:04 czy ktos moze ma lozeczko z kolyska firmy Klups? zastanawiam sie, czy ta kolyska jest zdejmowana? czy lozeczko caly czas bedzie sie kolysac? czy to dobry pomysl czy raczej fanaberia? kk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khanka74 Re: lozeczko z kolyska Klups 28.08.07, 12:46 Ja takie mam i jestem zadowolona, jak mała była niemowlakiem to ją wieczorem lulałam w nim , i Karolince się podobało, używałam tej opcji chyba z 3 -4 pierwsze miesiące, potem zaczynala sie przygotowywac do siadania i pozniej musieliśmy zablokowac to bo traciłą równowagę. Na dole są takie sruby, których przykrecenie unieruchamia łóżeczko , pozdro Kaska www.bobasy.pl/khanka Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: lozeczko z kolyska Klups 28.08.07, 12:59 ja mam! dobre na kilka mies u nas 3-4 pózniej już trzeba było zablokować!są śruby na dole! nie kupiła bym jeszcze raz tego łóżeczka bo -3ci poziom moim zdaniem nie jest mega solidny na takich cieniutkich kołeczkach mam stracha że spadnie - z tą kołyską robi się wyższe i po wyjęciu szczebelków maleństwo ma ciut wyżej do podłogi Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: lozeczko z kolyska Klups 28.08.07, 13:37 a ja nie zamienialbym łożeczka na bujakach na żadne inne synek ma 17 miesięcy i nadal korzystamy z bujaków, tyle, że mamy zwykle łóżeczko drewexu, do którego osobno dokupilismy płozy. MÓj mąz sam wymyslil baaardzo prosty sposob blokowania łózka i dziecko jest bezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka256 Re: lozeczko z kolyska Klups 28.08.07, 21:54 Mam to łóżeczko - Klupś z szufladą i kołyską. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM. Pomijam już fakt, że mój synek nie lubił kołysania - ok, tego mogłam nie wiedziec. Ale jest ono wyjątkowo słabej jakości. Już w czasie montażu pękła szuflada - pomyślałam, że może mąż się słabo starał Niestety, pózniej było tylko gorzej. Doszło do tego, że sama złamałam barierkę (sic!) - kiedy wkładałam synka do łóżeczka. Natomiast absolutnym szczytem był moment, kiedy dziecko, stojąc w łóżeczku, zarwało te listewki (najniższy poziom), na których leżał materac - i całośc się zawaliła!!! Całe szczęście, że w szufladzie było pełno, więc materacyk nie opadł zbyt nisko. Aha, nie ma możliwości naprawienia tego - ani nie da się skleic, ani przywiązac, zbic gwozdziami czy śrubami. Łóżeczko do wywalenia do śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kk_1976 Re: lozeczko z kolyska Klups 28.08.07, 22:54 kurcze, dzieki za ostrzezenie! w takim razie poszukam czegos innego, kk Odpowiedz Link Zgłoś