agula111 10.09.07, 22:08 gdzie w okolicach katowic kupie takie skarpety www.allegro.pl/item242685878_skarpetki_z_podeszwa_wyjatkowe_rozmiary_16_30.html moze orientujecie sie ile kosztuja poza allegro? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_007 Re: skarpeto-papucie 10.09.07, 22:28 nie wiem czy u Ciebie jest H&M ale właśnie w tym sklepie są bardzo przyzwoite jak to mówią -gniotsa nie łamiotsa po praniu jak nowe nie identyczne w kolorze,ale właśnie takie skarpetki z podeszwą Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: skarpeto-papucie 10.09.07, 22:56 Katowice 3 Stawy i na Stawowej w Katowicach sa H&M, poza tym w Sosnowu w Plejadzie. W silesi nie ma H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
aaniagdynia Re: skarpeto-papucie 11.09.07, 08:34 miałam dla dzieci już różnych firm te skarpety, ale zdecydowanie polecam te h&m. Są 2x droższe, ale są super, cały rok mój synek nosił i były wygodne , nie spadały, nie rozciągały się. Dwa tyg temu kupiłam w sklepiku osiedlowym takie po 20zł i są straszne, spadają, jakieś takie są niewygodne. Już kiedyś takie tanie kupiłam dla starszego i też były byle jakie, nie wiem dlaczego drugi raz ten sam błąd popełniłam. Nigdy więcej. Te z h&m polecam , naprawde warto!! -- Odpowiedz Link Zgłoś