emonik 28.09.07, 10:48 Chodzi mi o takie COŚ z golfem wciągane przez głowę. Zamiast szalika. Na allegro znalazłam 1 ofertę, ale kiepską. Może widziałyście gdzieś w sklepie? --- Monika - mama Inki i styczniowej Niespodzianki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emonik Re: Gdzie kupię "szaliczek-golf" ? W-wa 28.09.07, 10:49 Dodam jeszcze, że potrzebuję dla 4-latki. --- Monika - mama Inki i styczniowej Niespodzianki Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie kupię "szaliczek-golf" ? W-wa 28.09.07, 11:12 W tym roku jeszcze takich szaliczko-golfów z dzianiny nie widziałam, ale nie polecam. Miałam dwa dzianinowe, kupione w Cubusie i bardzo odstawały od szyjki-rozciągały się, a po bokach szwy puszczały i robiły się dziury. Te polarowe gofy z zeszłego roku takze nie były lepsze, bo miały za duży otwór (był tylko jeden rozmiar). Z tego co wpadło mi w tym roku w oko, to polarowy golik z KappAhla zapinany pod szyją na zamek, są rózne rozmiary, więc można dobrać najlepiej dopasowany. Jest od rozmiaru 86 do 122, tylko w jasnoróżowym kolorze, cena chyba 24,90 albo 29,90. Niestety u nas zostały już tylko większe rozmiary, a te będą za szerokie na moją 4 latkę, ja poszukuję 98/104, bo 110/116 jest za luźny. Niedługo otwierają nowy sklep KappAhl niedaleko mnie, więc mam nadzieję, że tam będą. Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Gdzie kupię "szaliczek-golf" ? W-wa 28.09.07, 13:36 Zobacz w Czerwonym Kapturku - polarowe Reimy, zapinane z tyłu na rzep, 4 kolory, za 35PLN szt. Pozdr Ola Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do olaj 28.09.07, 21:57 Te polarowe z Reimy są w jednym rozmiarze? Będą dobre na szczupłą 5- latkę, która np. z H&M czy Next nosi rozmiar 104 (bluzki)? aga Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: do olaj 28.09.07, 22:48 Ponieważ można troszkę regulować (rzep) szerokość zapięcia, są ok. Nawet na sobie mierzyłam Najlepiej zmierzyć w sklepie. Pozdr Ola Odpowiedz Link Zgłoś
kotek15 Re: Gdzie kupię "szaliczek-golf" ? W-wa 28.09.07, 13:38 w ubieglym roku kupowałam na stadionie po 10 zł i wszystko jest ok, ani sie nie pruje itp troche sie rozciaga ale wtedy piore i znowu wraca do normy pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś