szszpk1 02.10.07, 21:58 bo mam juz taka oslone blatu kuchenki, co by sie nie dalo sciagnac garnkow, ale czy istnieje cos na pokretla? moje niepacyfikowalne dzieci juz mi spalily dwa garnki, cichaczem sie nimi bawiac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taormina Re: czy istnieje zabezpieczenie na pokretla kuche 02.10.07, 22:02 Jest, ale uważaj. ja kupiłam i okazało się, że na moją kuchenke nie pasują Są za małe... Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: a gdzie toto znalezc? 02.10.07, 23:57 widziałam takie osłonki na pokrętła w Smyku w ostatni weekend czy i jak to działa - nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Re: a gdzie toto znalezc? 03.10.07, 10:18 Na allegro - dla dziecka-zabezpieczenia Odpowiedz Link Zgłoś
panna_dziewanna Re: czy istnieje zabezpieczenie na pokretla kuche 03.10.07, 13:13 Tak, na allegro jest tego dużo. A napisz prosze jaką masz osłonę na kuchenkę, gdzie kupiłaś i jak się sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: czy istnieje zabezpieczenie na pokretla kuche 03.10.07, 13:17 A ja tam wolę dziecku kilka razy powiedzieć, że nie wolno niż zasłaniać. Odpowiedz Link Zgłoś
szszpk1 odpowiadam :) 03.10.07, 17:05 1. dzieki za info wszystkim 2. mowilam juz milion razy, ale mam uparte bliznieta i jestesmy na etapie robienia mamie na przekor i jak juz wspominalam, do tej pory dwa garnki poszly, a kiedys nie daj Bog spali sie chalupa. To ja juz wole zabezpieczyc te pokretla niz mowic kolejny milion i czekac, czy to zrozumieja... 2.panna dziewanna: oslona na kuchenke jest metalowa, z IKEA, bodajze 69zl, z regulacja szerokosci, wiec dopasuje sie i na mniejsza i na wiekasza kuchnie. bardzo dobrze sie sprawuje, polecam! bo w necie znalazlam tylko za grubo ponad stowke! Odpowiedz Link Zgłoś