mama_martusi 18.07.03, 11:13 dziewczyny, jak to jest z tą firmą? jak wypadają rozmiary? jaka jest jakość? chciałam coś u nich zamówić i się waham pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basha Re: ubranka Tup-Tup 18.07.03, 11:21 Pewnie niewiele ci doradzę, bo mam tej firmy jedne, jedyne śpioszunie, ale powiem ci ze są bardzo fajne jakościowo. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ubranka Tup-Tup 18.07.03, 11:27 Ja tez niewiele pomoge, bo mam dwa ubranka tej firmy. Body bylo (bo juz jest za male) bardzo fajne, mocno wyciete na nozki. wczoraj kupilam pajacyk z krotkimi rekawkami i nogawkami, jest bardzo fajny, dobrej jakosci bawelna, taka "chlodna" w dotyku. Pajacyk jest luzny, starannie wykonczony, bardzo estetyczny. Jedyne, co mi sie nie podoba, to cena (pajacyk kosztowal 30 zl), ale, szczerze mowiac, podobny pajacyk, troszke moze z gorszej jakosci tkaniny, ale za to rozpinany na calej dlugosci, firmy Sofija, byl tanszy tylko o 2-3 zl... pozdrawiam, aga Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_franio Re: ubranka Tup-Tup 18.07.03, 13:14 Witaj używałam sporo tych ubranek, gdy mój synek był mniejszy, czyli od ur. do 4-5 m- ca (teraz ma 11). Głównie body, kilka bluzeczek. Jakość oceniłabym na dobrą. Body po praniu wygladały o.k.,zachowały formę i kolory, ale jedna z bluzeczek z cieniuteńkiej bawełny rozciagnęła się znacznie. No i uwaga na obrazeczki- prasowanki, są śliczne, ale "rozjeżdżają się" pod żelazkiem. Co do rozmiarów to w zasadzie odpowiadają stanowi rzeczywistemu, tzn. jeśli dziecko nosi np. 62 to spokojnie można taki rozmiar kupić, chociaż ja zazwyczaj kupowałam o jeden do przodu. Ale uwaga na body-niektóre wzory mają taki dziwny kształt długie i b. wąskie, szczgólnie dotyczy to większych rozmiarów. Na mojego "brzuchatka" zupełnie przestały pasować, więc zrezygnowałam z body tej firmy. Udanych zakupów Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mama_martusi Re: ubranka Tup-Tup 18.07.03, 13:47 a widziałyście kolekcję prezentowaną w lipcowym "mamo to ja"? sprzedawana tylko wysyłkowo - przepiękne ciuszki. pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
kaska.29 Re: ubranka Tup-Tup 18.07.03, 20:07 a czy mozna w internecie obejrzec te ciuszki i zamowic? bo gazety nie mam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mama_martusi Re: ubranka Tup-Tup 21.07.03, 08:17 niestety nie, jest to kolecja specjalna tylko dla czytelniczek Mamo to ja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agata_edziecko Re: ubranka Tup-Tup 21.07.03, 10:32 Mam dwa zatrzeżenia do jakości tych ubranek: obrazki się topią w czasie prasowania, a poza tym zatrzaski są słabej jakości. Bywa, że się wyrywają z materiału. Zdarzyło nam się to kilka razy. Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś