loola_kr Re: myślicie już o Mikołaju i o świętach? :) 07.11.07, 21:08 Ja myślę i nawet już kupiłam prezenty. Na Mikołaja i na Święta. Nie cierpię sklepów, kolejek... 20 miesięcznemu synkowi kupiłam konia na biegunach, garaż i tor kulkowy, 7-letniej córce pościel Diddla i przymierzam się do sprzętu narciarskiego. Dla reszty rodziny też już mam prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś
beatam Re: myślicie już o Mikołaju i o świętach? :) 09.11.07, 23:00 Dziewczyny, podpowiedzcie tez co dla starszych dzieci i dorosłych, szczegółnie takie Wasze hity. Moje juz wykorzystane pomysły to: kubki z ukochanym wnuczkiem dla dziadków, suszarka do grzybów dla namięnych grzybiarzy-dziadków, prenumerata ulubionej zagranicznej gazety dla męża, oczywiście zawsze moga być książki czy płyty, ale szukam nowych inspiracji... Dla siostrzeńców w wieku 6 i 10 lat to już w ogóle nie mam pomysłów. W mojej ocenie wszystko maja, a to czego nie maja trzeba np. przymierzyć (kask na narty np.). w tamtym roku kupiłam im m.in scrabble i to był strzał w diesiątkę, sa jeszcze jakieś fajne gry? Odpowiedz Link Zgłoś
bell5 dla 5-latki 11.11.07, 19:09 Oj, myślę, myślę... I wymyśliłam, z pomocą najbardziej zainteresowanej, konia dla Barbie (jeżdżącego lub skaczacego), domek Lego Duplo, bajkę dvd, "Wielką księgę bajek". Chcę jeszcz kupić książkę, album o koniach (córka jest wielka miłośniczką koni), ale nie mogę jak na razie nic takiego znaleźć, co nadawałoby się dla dziecka. Może któraś z mam na forum natrafiła na książkę o koniach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: dla 5-latki 11.11.07, 22:31 Super jest Księga Kucyków i Koni wydawnictwa Skokowski, ale ciężko ją dostać. Czasem bya na allegro. Albo może cos takiego: merlin.pl/frontend/browse/product/1,350479.html merlin.pl/frontend/browse/product/1,377851.html merlin.pl/frontend/browse/product/1,264741.html merlin.pl/frontend/browse/product/1,534496.html merlin.pl/frontend/browse/product/1,522935.html merlin.pl/frontend/browse/product/1,458932.html Ta wydaję się fajna: www.olesiejuk.pl/index.php?id=7&tx_mzksiegarniaklient_pi1[adv]=1&tx_mzksiegarniaklient_pi1[list_type]=simple&tx_mzksiegarniaklient_pi1[single_view]=17144&cHash=e425c5e0c8 do dostania też w Merlinie, tylko bez zdjęcia jest: merlin.pl/frontend/browse/product/1,567292.html aga Odpowiedz Link Zgłoś