daga29 23.07.03, 22:31 zamierzam kupić wózek Deltim tylko nie mogę się zdecydować na model: fokus czy voyager. Proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
celianka Re: wózek deltim 24.07.03, 11:13 Mam voyagera, jestem bardzo zadowolona, polecam Jest to wózek bardzo wygodny dla dziecka, nawet na długie spacery, bo dla malucha jest dużo przestrzeni; bardzo wygodny w prowadzeniu; świetnie amortyzowany, pełna satysfakcja Polecamy Celianka z Kamilkiem Odpowiedz Link Zgłoś
daga29 Re: wózek deltim 24.07.03, 18:17 Wielkie dzięki za informację. Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się również nt. fokusa Odpowiedz Link Zgłoś
daga29 Re: wózek deltim 29.07.03, 15:48 A czy voyager rozkłada się całkowicie płasko? Bo o to nie spytałam sie w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
erskee Re: wózek deltim 31.07.03, 12:23 My mamy Deltim Quick i jest O.K., sprzedają w wersji "3 w 1" dodatkowo z fotelikiem samochodowym (mógłby być trochę wygodniejszy dla dziecka). Ale najlepiej przed kupnem poczytać o wózkach na ich stronie internetowej - www.deltim.com.pl , można im też wysyłać pytania na maila. M. i Kubuś Odpowiedz Link Zgłoś
daga29 Re: wózek deltim 31.07.03, 12:39 Moja dzidzia urodzi się w sierpniu. A więc w niedługim czasie nastaną chłode jesienne i zimowe dni i zastanawiam się czy lepiej kupić wózek z gondolą ( taki ja fokus) czy może być wózek spacerowy który można przekształcić w głęboki w kładając do niego nosidło ( jak u vojagera)? Odpowiedz Link Zgłoś