arioso1 09.11.07, 13:54 no wlasnie jaki? dzieci losowaly komu kupują prezent i co ja mam kupic za 15zl? macie jakieś sprawdzone pomysly? córka wylosowala koleżanke wpisujcie pomysly może nie tylko mnie sie przyda>? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska2000 Re: Koniecznie podaj wiek koleżanki! 09.11.07, 15:35 Słuszna uwaga poprzedniczki ..a od siebie dodam,że prezent typu ładny/modny gadżet szkolny typu notesik z długopisem, brokatopisy itp z motywem będącym aktualnie 'na topie' (Witch, Winx, Diddle itd to chyba zawsze będzie trafiony pomysł. Moją 7-latkę w każdym razie z pewnością by ucieszył Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Koniecznie podaj wiek koleżanki! 09.11.07, 18:13 obliczylam arioso, ze twoja corka bedzie miec teraz jakies 11 lat? no wiec aska2000 odpisala ci rewelacyjnie. kolczyki, maly pluszak-breloczek do tornistra - w tej cenie napewno sie zmiescisz. Odpowiedz Link Zgłoś
3xmama zabawne skarpetki 09.11.07, 18:26 Widziałam takie, cieplutnie z antypoślizgiem i wesołym stworzonkiem na wierzchu. Można w nich boso zasuwać po mieszkaniu Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Re: zabawne skarpetki 09.11.07, 18:33 jakieś głupotki do włosów - przepaski, spinki, gumki. jeśli ma komórkę "biżuteria" do telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: MIkolaj w szkole-prezent dla kolezanki 15zl 09.11.07, 18:31 Z własnych - nie tak odległych w czasie - Mikołajek: - ulubione owoce danej osoby (np. 3 kg pomarańczy, gorzej, jeśli ktoś lubi maliny...) - antyrama z obrazkiem (o ile znamy wystrój pokoju obdarowowywanej osoby). Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: MIkolaj w szkole-prezent dla kolezanki 15zl 10.11.07, 09:08 Pamietnik z Witch na klucz, kosztuje cos kolo tego. Odpowiedz Link Zgłoś
babe007 witch 10.11.07, 12:09 Eeee, jeżeli dziewczynka ma 11 lat (tak jak to obliczyła jedna z pań) to raczej nie witch. To juz jest passe. Nawet moja dziewięciolatka (która jeszcze niedawno wszystko musiała mieć z tej serii i namiętnie kupowała pisemko) uważa, że to obciach. Jeszcze trzeba wiedzieć coś więcej o tej małej. Jedenastoletnia dziewczynka może być dzieckiem (wtedy jakiś mały pluszak, czy kolorowe długopisy), lub prawie kobietą - dla takiej najlepsze są kolorowe kolczyki (koniecznie duże!), albo kolorowe bransoletki np. ze sklepu indyjskiego. Kiedyś dla koleżanki mojego syna (okazja podobna) kupiłam kilkanaście takich cieniutkich, metalowych, kolorowych i błyszczących bransoletek z indyjskiego sklepu (po 1zł. sztuka!). Do tego śliczny, malutki, wyszywany koralikami woreczek (za kolejne 7zł.) jako opakowanie. Zrobiło furorę, a kosztowało ca 20 zł. Grunt to pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 To są 10-latki - 4 klasa 11.11.07, 17:16 Mamy córki w tej samej klasie. Tez szukam pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: To są 10-latki - 4 klasa 11.11.07, 19:12 zadne witche i inne podobne-stwory-moja córka czuje wstręt do tego typu rzeczuy i wiem że nie kupilaby tego ani sama nie chcialaby dostać Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: rozwoj przez zabawe 19.11.07, 20:00 Fajne drobiażdżki dla dziewczynek ma Sephora. Odpowiedz Link Zgłoś