nieznajoma.pl 15.11.07, 13:00 ktora z mam sie orietuje niech mi napisze i ile jest tabletek...chopdzi mi o witaminy jakies na paznokcie i wlosy i skore a wiem ze skrzypo vita jest dopbra podajcie mi cene Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: Ile kosztuje w aptece skrzypo vita 15.11.07, 13:05 podaj sobie sama. wygooglaj internetową aptekę i będziesz miała swoje info. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Ile kosztuje w aptece skrzypo vita 15.11.07, 13:11 15.90 / 80 szt ale w kazdej aptece są rózne ceny-nawet ok 5zł. czasami w promocji dają 100szt albo krem jakiś. czy taka dobra?? nie wiem. zuzyłam drugie pudło, włosy lecą jak leciały. na dodatek syfy jakies mi wyskoczyły, nigdy mi sie nie rzucały. nie wiem czy po tym ale skoro super na skórę to powinny przynajmniej załagodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Beatko 15.11.07, 13:34 nie przestawaj stosowac,tak naprawde efekty sa znakomite,ale po około 6 miesiacach,nie ma nic od razu ) Mówię to z "wyżyn "swojego zawodu Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 mamaemmy 16.11.07, 09:48 ja wiem,że nic od razu ale po dwóch opakowaniach mogłoby byc chociaż ciut lepiej..a jeszcze te pryszcze. ja naprawde nigdy nie byłam tak wysypana. 6 m-cy..powiadasz(( no ale w takim razie wstąpię po kolejne, bo akurat konczy sie opakowanie Odpowiedz Link Zgłoś