moni76 31.07.03, 13:17 Czy ktoś ma lub miał ten wózek, czy warto go kupić, jakie sa jego wady, czy ogólnie jesteście zadowolone. Pozdrowienia, Moni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wana Re: Chicco Belle Epoque 31.07.03, 14:02 Witam. Ja mam chicco cortina sprzed 5 lat - jestem zachwycona tym wózkiem. Wtedy był dość drogi (1600), ale naprawde niezawodny - jeździł super po wykrotach (las, ipt - duże kółka), miał świetną wentylację (wtedy nowość), dużo zniosił (np wieźliśmy częściowo nim 7 desek o grubości 1,5 cm, szerokości 30 cm a długości 3 m przez 3 km i wytrzymał). Ma fajną spacerówkę. Teraz będąc w ciąży (19-ty tydzień) dokupiłam tylko adaptor, aby móc montowac na nim taki fotelik - leżaczek niemowlęcy, bo starsze modele tego nie miały, ale chyba obecne już mają to w komplecie. Poza tym można kupić gondolę chicco dream car i wozić bezpiecznie malucha w samochodzie. Chicco belle epoque różnił się tylko tym, że kiedyś rama c.b.e. nie miała składanej rączki, ale teraz wydaje mi się, że c.b.e. są montowane na ramie cortina - właśnie ze składaną rączką, która jest znacznie wygodniejsz. Ja osobiście polecam. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś