symona 30.11.07, 09:42 Czy zna ktoś matę niemowlęcą którą może polecić chce aby miała dużo zabawek pluszaków itp.Ma to być prezent na święta dziewczynka będzie miała wtedy 4 miesiące najlepiej żeby mata posłużyła jak najdłużej cena nie jest istotna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: maty niemowlęce 30.11.07, 10:48 Jesli cena nie gra roli, to ja bardzo polecam maty Tiny Love. Miałam Zoo i Plac Zabaw - obie świetne, obie bardzo interesujące dla dziecka, a przy tym nie męczą rodzica zanadto, bo grają muzyke poważną. Moje córki bardzo chętnie i długo i na wiele sposobów taka matą i dołączonymi do niej zabawkami się bawiły. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: maty niemowlęce 30.11.07, 11:03 tez polecam maty Tiny Love. Mamy tropikalna wyspe, dziecko od 2 miesiecy jest nia zafascynowane. Odpowiedz Link Zgłoś
babystyle Re: maty niemowlęce 30.11.07, 20:46 Symona zapraszam Cie do mojego sklepiku. Mam w ofercie różne maty babystyle.pl/index.php? limit_od=0&podkat=230&producent=&k_prod=&k_kat= , ale moim faworytem jest również Tropikalna Wyspa, Tiny Love. Mnóstwo różnych zabaweczek, kolorwa i na pewno długo posłuży dziecku. Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś