03.08.03, 16:14
Tyle sie naczytalam o rewelacyjnym szwedzkim nosidelku baby bjorn, ze wprost
wylaze ze skory z ciekawosci jak ono wyglada, czy ktos moglby przyslac mi
zdjecie tego nosidelka, bardzo prosze na utalia@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • vernon7 Re: babybjorn 03.08.03, 19:21
      Przeslalam ci na priv adres strony babybjorn.
      Pozdrawiam
      Kama
    • youst Re: babybjorn 03.08.03, 21:30
      Właśnie przed chwilą wysłałam Ci 2 zdjęcia mojego synka Michasia w nosidełku
      Baby Bjorn - na brzuchu taty Maćka!
      Nosidełko jest faktycznie rewelacyjne, sprezentowali nam je moi rodzice, kupili
      je w Berlinie za 69,99 euro. Michaś czuje się w nim świetnie, rozgląda się
      dookoła, czasem zasypia. Jest niezastąpione na dłuższe spacery, zwłaszcza w
      miejsca, gdzie branie wózka mija sie z celem. Najczęściej nosi Michasia tata,
      ale ja też sobie daję radę. Bardzo prosto skonstruowane są wszystkie zapięcia i
      zabezpieczenia - kilka razy robisz "klik, klik" smile i gotowe. Regulacja i dobre
      podparcie pleców i główki umożliwia noszenie w nim zarówno całkiem "świeżego"
      dzieciaczka, ale też większego bobasa. Ma ładne, stonowane kolory, w ogóle
      wykończone jest świetnie.
      Mój synek ma 3 miesiące i uwielbia być w nim noszony. Narazie nosimy go przodem
      do brzucha, ale można też nosić dziecko przodem do kierunku "jazdy".
      Gdybyś zastanawiała się nad kupnem nosidełka to szczerze polecam Baby Bjorn!!!

Pozdrawiam,
      Justyna mama Michasia (30.04.03.)
      youst@hot.pl
      • utalia Re: babybjorn 03.08.03, 22:00
        Jeszcze raz dziekuje za zdjecia. Ale moje dzieciatko nosilam w chicco go plus i
        to zaledwie kilka razy raczej korzystalismy z wozka choc mialo byc odwrotnie
        Wozka mialo nie byc. Teraz Malwinka ma juz ponad 6 miesiecy i rozgladam sie za
        nosidlem stelazowym, wiec chyba nie bede miala okazji wyprobowania osobiscie,
        chyba ze zdecyduje sie na drugie dziecko, wtedy moze wybiore to nosidelko.
        Zobaczymy. Pozdrawiam Utalia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka