dnfa 08.08.05, 16:20 którego instruktora i samochód wybrać? :> jazdy zaczynam od polowy sierpnia i nie mam bladego pojecia z kim i na czym ;/ zastanawiam sie nad panda:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wolf Re: TIP-TOP WROCŁAW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:11 U was na egzaminie we Wrocku jest chyba Fiat Punto / Panda wiec dopytaj sie dokładnie na czym sie zdaje, czy na jednym plac a na drugim miasto, bo wtedy bedziesz musiała obakac obydwa autka :), chyba ze wybierasz przed egzaminem na czym chcesz jezdzic całośc to juz twoj wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: TIP-TOP WROCŁAW! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.08.05, 17:52 w szkole wybierasz instruktora i autko.Na takim autku jezdzisz te 30h, no i na takim jakim jezdziłaś zdajesz. Panda jest mniejsza od punta. Polecam pande! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kotka22 Re: TIP-TOP WROCŁAW! 08.08.05, 18:47 Ja także zdawałam we Wrocławiu. Jeździłam na Pandzie, i taki też wybrałam sobie na egzamin. Pani w okienku spyta Cię na jakim chcesz. Pozdrawiam i życze powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś