polozna1 07.08.03, 13:15 mam pytanko o jakosc ciuszkow tej firmy. aktualnie w tych sklepach sa wyprzedarze i chcialabym kupic troche body i spiochow pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aldik1 Re: MOTHER CARE? 07.08.03, 13:22 Ja osobiście polecam bardzo!!! Jedyny minus to cena!!! Mam trochę ciuszków tej firmy, ale to zasługa babci mojej Lenki, to ona kupuje tam ubranka. Ale na wyprzedażach myślę że warto. Polecam też używane rzeczy tej firmy, ostatnio na allegro kupiłam kilka i wyglądają jak nowe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
malpig Re: MOTHER CARE? 07.08.03, 13:45 Cześc, Polecam ciuszki ze względu na jakość: po kolejnym praniu nie zmieniają swojego wyglądu. Tylko cena jest czasami zaporowa pozdrawiam mal Odpowiedz Link Zgłoś
mamamona Re: MOTHER CARE? 07.08.03, 16:12 hej, my też używamy ubranek i śpioszków tej firmy. największą zaletą jest design, fajne rozwiązania, kolorystyka, te ubranka są po prostu piękne. jeśli chodzi o jakość, to ubranka dziennie są lepszej jakości niż śpioszki (chociaż wciąż kupujemy), te nam się porozciągały i zmechaciły. ale wciąż są ładnie zaprojektowane, więc... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagodziana Re: MOTHER CARE? 08.08.03, 07:54 hej , a ja bym chciała Ci odradzic kupno body w siedmiopakach ponieważ poza tym że mają miła bawełne to szybko sie rozciagaja i wygladaja strasznie. W trzypakach są jakby troche lepsze, ale tez nie bardzo. Jak moja mała sie urodziła to jej kupywałam tam body, ze wzgledu na to, ze dobrze sie wkładały i kolorystykę. Były naprawde nie do zdarcia, jeszcze teraz pwnie je ktoś nosi. Za to później gdy przeniesli fabryke to jakosc spadła na wszystkim, na ubrankach wierzchnich też, co widać już na pierwszy rzut oka. Ja juz przestałam u nich kupywać - moja dzidzia ma dwa lata bo to nie to samo co kiedyś, nawet na wyprzedaze sie nie skusialam. Ostatnio - w zime dwa razy reklamowałam spiochy, bo mi napy sie wyrywały - jedne po pierwszym praniu, drugioe tylko po jednym śnie. Tochyba przesada z3wazywszy na cene - 95 zł za 3 szt. Jeżeli bardzo Ci sie podobaja to zaryzykuj kupno tych wierzchnich, mamy jeszcze pare z kiedys tam i narazie nic Kupujemy u nich za to inne rzeczy - puzle (których brak na naszym rynu - takich dla naprawde małych dzieci, małe kaloszki, cieniutkie skarpetki, pożadne rajstopki, rądo do kąpieli) Odpowiedz Link Zgłoś
polozna1 Re: MOTHER CARE? 08.08.03, 08:00 wczoraj sie skusilam na spiochy i na body ale takie pojedyncze w super jakosci zakoszmarna cene. widzialam wykonczenie body przy szyjce( takie pakowane po 7 ) i nie zdecyduje sie na nie bo nie lubie takiego wykonczenia. dzieki za wszystkie uwagi i rady ciut przy szalona ciezarna z zupelnie szalonym tata Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: MOTHER CARE? 11.08.03, 09:46 Szalona, hę? Najzupełniej normalna ) Jeżeli możesz sobie na to pozwolić, kupuj TYLKO drogie i firmowe rzeczy: Mothercare, TinyLove itp. Zachodnie - nie polskie. Polskie ciuszki Sofija - mechacą się, Ubranka.pl - odpadają zatrzaski przy dupci zostawiając 4 bardzo ostre szpikulce, cała reszta się koszmarnie wyciąga. Mam ubranka Mothercare, Next, C&A - nie do zdarcia, nic się z nimi nie dzieje, po x praniach wyglądają jak nowe. Zabawki TinyLove - super. Dostałam karuzelkę nad łóżeczko Canpolu - mechanizm zaciął się po trzech nakręceniach. Teraz mam Fischer Price. Dostałam od teściów grzechoteczkę Canpolu, musiałam potraktować wrzątkiem - upadła koło kociej kuwety - wyparzyłam kolory (. Kocyk dla małego mam 5 letni po mojej siostrze, z Mothercare - rewelka. Olaj Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: MOTHER CARE? 11.08.03, 10:16 A ja tak abstrahujac od jakosci ubran tej firmy, chcialabym tylko napisac o czyms, co bardzo mnie zrazilo do firmy. Otoz, ostatnio zajrzalam do sklepu w Wola Parku i ogladalam ubranka w obnizce. Jakiez bylo moje zdumienie, kiedy sweterek, ktory przez caly sezon kosztowal 46zl, teraz oferowany jest w cenie promocyjnej ... 46zl!! nawet dolaczyli karteczke z informacja, ze wczesniej kosztowal cos ponad 80zl!! aga Odpowiedz Link Zgłoś