cykorka1 19.12.07, 11:42 nie mam zielonego pojecia co kupic corci na gwiazdke!moze macie jakies pomysly!tak samo z urodzinamy ma 28grudnia i tez problem?myslalam o koniku na biegunach bo lubi konie ale nie wiem czy nie za mala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bj32 Re: prezent dla 2-latka 19.12.07, 12:14 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=583 Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: prezent dla 2-latka 19.12.07, 12:40 > nie mam zielonego pojecia co kupic corci na gwiazdke! Najlepiej to, czym córka się ostatnio interesuje. Mój syn np. interesuje się rycerzami, jak dostał na Mikołaja miecz, to chodził z nim cały dzień, wziął go do wanny, a potem położył się z nim spać, a rano pierwsze pytanie brzmiało "gdzie mój miecz?" Kosztował 15 zł, a tyle radości Ostatnio mój syn bada nas "stetoskopem" zrobionym z kawałka sznurka, wypisuje recepty, zagląda nam do gardeł, każe iść do apteki itp. Na gwiazdkę dostanie zabawkowy stetoskop i inne lekarskie akcesoria, już czuję, że to będzie przebój na miarę miecza A jaką zabawę Twoja córeczka sobie ostatnio upodobała? Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.0 Re: prezent dla 2-latka 19.12.07, 13:14 Zgadzam się z poprzedniczką,musisz poobserwować swoje dziecko.Moja córcia ostatnio,często prasuje moim żelazkiem chusteczki,oczywiście żelazko nie jest wtedy włączone ale już mi wpadł pomysł i kupiłam jej właśnie żelazko zabawkę.U znajomej bardzo spodobała jej się tablica magnetyczna do pisania,no więc ciocia kupi właśnie tablicę,nie są drogie do 20 zł a jaka radość.A babcia kupiła suszarkę do włosów i różne dodatki typu wałki spinki itp bo zawsze wchodzi do łazienki jak ja suszę włosy i ona też wtedy chce suszyć.Dodam że córcia ma 2 latka i 7 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: prezent dla 2-latka 19.12.07, 14:25 > Zgadzam się z poprzedniczką,musisz poobserwować swoje dziecko I oglądać z nim bajki Przy bajkach bardzo wychodzi, co dziecko chwyta za serce. Dziecko dopomina się potem o powtórne oglądanie tej samej bajki, mówi o niej itp. Mój syn np. bardzo lubi Noddy'ego, jestem przekonana, że gdybym gdzieś dostała taksówkę, samolot i in. rzeczy z tej bajki, to też by był przebój. A jakby się ucieszył z Misia Uszatka! Bardzo żałuję, że wstrzymano sprzedaż tych misiów. Odpowiedz Link Zgłoś
shanendoha Re: prezent dla 2-latka 24.12.07, 15:17 wiem ze pozno sie dopisuje ale co do konika na biegunach tio nie jest za maala pod waruunkiem ze kupisz takiego niskiego wlasciwie to maskotka na biegunach - sa tez konie ola dzisiaj dostanie od nas losia ola ma 16,5 miesiaca. napisze jaka byla reakcja. ps mozes ztaka masktke kupic na allegro Odpowiedz Link Zgłoś