Dodaj do ulubionych

dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów

11.08.03, 23:32
Jakie znacie? Jakie są wasze doświadczenia?
Basia
Obserwuj wątek
    • jagienka.harrison Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 12.08.03, 11:23
      Ja kupuję zajwięcej w Mothercare, ale mieszkam w Warszawie i tutaj tych
      sklepów jest pełno, a w innych miatsach to jest zdaje się tylko w Gdańsku.
      Ubranka są bardzo dobrze wykończone, kolorowe i z najlepszej bawełny. Poza tym
      są oznaczone np 3-6 miesięcy i mimo że mój chłopak jest dość duży to zawsze
      się mieści w tych przedziałach. Mothercare często ma też wyprzedaże oraz
      okazje "Value". np 2 pary spodenek za 40zł i do tego pasujące koszulki też 2 w
      podobnej cenie. ja osobiście polecam. Polskie marki bardzo często potem się
      kurczą, albo prują itp.
      • jagodziana Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 12.08.03, 12:07
        Ja polecam H&M - niestety narazie tylko w Warszawie, ale jakosc super,
        wytrzymałosc jeszcze większa a kolorystyka i wzornictwo niesamowite jak na nasz
        rynek ( serie z Kubusiem Puchatkiem, Myszka Miki, Snoopy) Jestem bardzo
        zadowolona, a cenowo jak najbardziej przystepnie w porównaniu z innymi
        sklepami. ( np. body od 19,90, ogrodniczki 49,90, sukienki 29,90 , szraflok do
        80 cm - 39,90, bluzeczki 24,90, czapki zarówno letni i zimowe 19,90 ciensze
        takie z bawełny od 12,90). Z innych sklepów polecam C&A - bardzo fajne bluzy
        dla dzieciaczków, super gatunek.
        • w_ania Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 12.08.03, 21:10
          H&M szkoda że tylko w Warszawie mi kuzynka przywozi z Niemiec ubranka rewelacj
          i wzory bardzo ciekawe. Do Niemieckiej granicy mam bliżej niż do Warszawy z
          Poznania. Pozdrawiam Anka
          • gusiak_mama_kacperka Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 12.08.03, 23:48
            Od listopada H7M będzie tez w Poznaniu,w Starym Browarze. Licze na to bo
            uwielbiam ich ciuchy - piękne damskie, słodkie dziecięce i normalnie
            wygladające ciążowe wink

Ja lubiłam kupować ciuszki polskie - D&D, ale teraz raczej patrzę na wykonanie
            i materiał niż na firmę wink
        • jagienka.harrison Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 22.08.03, 16:28
          Hej,

Wczoraj się udałam do Wola Park SAMA (ale fajnie!!!) i kupiłam kilka rzeczy w
          H&M są super i faktycznie nie takie drogie! Dzięki za radę i za pretekst do
          wyjścia samej z domu wink A teraz robią H&M pod Galerią Centrum
      • magdalllena Mothercare - kiepska jakość pajacyków 17.09.03, 09:58
        Kupiłam pajacyki 9-12 miesięcy - strasznie rozciągają się pod szyją, dziecku
        ramię całe wychodzi, a tu zima idzie... jedne na 6-9 m też się bardzo
        rozciągnęły (niebieskie). Body też pod szyją szerokie. Sprzedawczyni w sklepie
        przyznała, że klientki się skarżą właśnie na rozciąganie pod szyją.

• gosia.mama.wojtusia Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 13.08.03, 09:16
      mój synek ma dużo ubranek ZARY i jetsem z nich bardzo zadowolona,ładnie się
      piorą,nie tracą kolorów ale niestety drogie,H&M z Niemiec,Kanveloo z Czech też
      sa super,no i nasza polska DD
      • mamamamamama Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 13.08.03, 23:18
        Ja dla niuni kupuje Chicco , Topolino , Baby Club , a siostra z Niemiec
        przywozi mi H&M.
        Najbardziej jestem zadowolona z Topolino.

Pozdrawiam!!

Karola+Esterka(08.05.03)
    • kalioppe Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 18.08.03, 14:04
      Dziewczyny, gdzie w Warszawie znajdę ubranka H&M?
      Marcia
      • eskel2 Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 18.08.03, 22:13
        W "Wola Parku" na Górczewskiej.

• mamamamamama Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 18.08.03, 22:30
          Dziewczyny nie uwiezycie!!!!!!!!!!!!
          Wczoraj wyszlam z moja niunia i kolezanka na dwor i zaszlysmy do szmateksu
          (czyt: ciuchlandu , lumpeksu , grzebalinos itp.).
          Doznalam szoku , bo oryginalne ciuszki za , ktore place grube i ciezko
          zarobione pieniadze tam sa za 5-20 zl!!!!!!!!!!!!
          Az mi oczy wylazly jak zobaczylam te cudenka!!
          Chcialam wziasc wszystko naraz , ale nie wzielam ze soba zbyt duzo kasy.
          Ciuszki wygladaja jak nowki (bo w sumie takie szkraby jak moja to raczej nie
          zniszcza ciuszkow).
          Wszystkie byly oryginalne i w idealnym stanie!!!
          Polecam wiec jak najbadziej CIUCHLANDY!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam!!

Karola+Esterka(08.05.03)
          • donatta Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 19.08.03, 10:14
            To fakt, jak zna się dobre sklepy z używaną odzieżą, można kupić cuda
            dosłownie za grosze. Moja teściowa w ten sposób kupiła moim dzieciom super
            ubranka. Ja jakoś nie mam szczęścia do ciuchlandów i rzadko znajduję tam
            ekstra rzeczy, ale za to od czasu do czasu kupuję ciuszki na Allegro. GAP,
            KappAhl, H&M, Marquita inne firmy. Ceny - od kilku złotych, do 20-30. Jakość
            bardzo dobra, bo małe dziecko niewiele zniszczy, ubrankom dla starszych
            dzieciaków trzeba się już dokładniej przyjrzeć.
            Pozdrawiam
            Donata
    • tatimati Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 20.08.03, 20:25
      Polecam polska firmę "Wójcik". Ciuszki są bardzo ładne, można kupować
      poszczególne elementy całych serii, są wykonane z bardzo dobrych jakościowo
      materiałów. Można kupić wszystko dla dziecka, no może bez bucików (bo takowych
      w sklepie, w którym ja kupuję nie zauważyłam ), od piżamek , do kombinezonów
      zimowych. Mają świetne kurtki zimowe!!! W realnych cenach i bardzo ładnym
      wzornictwie. Obecnie, po zakupieniu kilkunastu ubranek tej firmy, wchodząc do
      sklepu z ciuszkami dla dzieci na wstępie pytam o "wójcika".
      Przytoczę zabawną historię, która zdażyła mi się parę dni temu:
      *wchodzę do sklepu w poszukiwaniu jesiennego, rozpinanego polarka dla córy i
      pytam by nie tracić czasu na przeszukiwanie wieszaczków:
      -ma Pan coś z "wójcika"?
      a sprzedawca odpowiada:
      -tak, podobno nos!
      -???????
      Okazało się, że facet ma właśnie tak na nazwisko!
      Uśmialiśmy się i kupiłam super trzy rzeczy (łatwo się domyślić, że nie polarek,
      ze mną tak zawsze...)
      Acha! Mają strone internetowa (bez sklepu< ale są odresy sklepów firmowych i
      współpracujących).Adresu nie pamietam dokładnie: www.wójcik.pl lub www.wojcik.pl
      Pozdrawiam
      • ewok Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 21.08.03, 08:33
        www.wojcik.com.pl
        Właśnie sobie obejrzałam prześliczne ciuszki, a jakie zdjęcia. Warto odwiedzić
        tę stronę, choćby po to by nacieszyć oko, tak pięknych i wysmakowanych
        fotografi dawno nie widziałam. Ciuszki też są świetne, mają nasycone kolory
        (wzorki w paski - śliczne i praktyczne), łączą się w zgrane kolorystycznie
        serie, wyglądają na praktyczne do zakładania i noszenia. Szkoda tylko, że w
        Zielonej Górze jeszcze nie udało mi się "wójcika" spotkać. Ciekawią mnie także
        ceny.
    • w_ania Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 20.08.03, 21:15
      mi również kuzynka przywozi z Niemiec ciuszki z H&M. A czy w Pozniu będzie
      H&M????? bo do warszawy mam za daleko nalbliżej do Frankfurtu.
      Ania
      • magda2303 Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 21.08.03, 08:43
        Podobno H&M ma być od liastopada w Starym Browarze. Ja się już na to cieszę, bo
        ciuszki, które przywozimy z H&Ma Niemiec są najpiękniejsze.
    • w_ania Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 21.08.03, 08:52
      Ale czy to jest sprawdzona informacja?? Bo byłoby super!!!!! wreszcie sama bym
      mogła sobie wybierać co małej kupić i mam nadzieję że ceny nie doprowadzą nas o
      zawał? Gdzie w starym browarze w którym miejscu??
      • magda2303 Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 21.08.03, 12:42
        Na Półwiejskiej przebudowują Stary Browar i tam ma być centrum handlowe.
      • magda2303 Re: dobre, sprawdzone firmy ubranek dla maluchów 21.08.03, 12:43
        A ceny z tego co słyszałam z Warszawy są całkiem przystępne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka