minkapinka 28.01.08, 15:48 na jednej stronie naliczyłam 6 watkow majacych w tytule słowo Next Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonabw Re: Statystyka :) 28.01.08, 15:56 nextomania też czekam na ubranka z Next, ale koniecznie muszę znaleźć inna firmę, z której będę tez zadowolona. Chyba zamówię w tym roku lato z Pumpkin patch, bo kolekcja będzie piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
lateona Re: Statystyka :) 28.01.08, 15:58 A gdzie można zobaczyc kolekcje letnia bo na razie chyba tylko wyprzedaze. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Statystyka :) 28.01.08, 16:32 Ja już nic Nexta nie kupię, tak mi zbrzydła ta nextomania Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Statystyka :) 28.01.08, 16:59 polecam ja tez kupuje na lato w Vertbaudet Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Statystyka :) 28.01.08, 17:31 lateona napisała: > A gdzie można zobaczyc kolekcje letnia bo na razie chyba tylko wyprzedaze. www.next.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: Statystyka :) 28.01.08, 18:57 Kolekcję letnią Pumkin Patch można zobaczyć na nowozelandzkiej stronie tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Statystyka :) 28.01.08, 17:13 mnie się kolekcja nexta w ogóle nie podoba minkapinka od kogo kupujesz verbaudet? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Statystyka :) 28.01.08, 17:17 w zeszlym roku zamówilam kilka ciuszków nexta i od razu doszlam do wniosku, ze ladniejsze rzeczy kupię w c&a, cubusie, kappahlu i h&m, i przynajmniej mogę je dotknąć i reklamowac w razie czego verbaudet to co innego, te ciuszki są niepowtarzalne w tym roku pozytywnie zaskoczyl mnie c&a, kupilam tam już masę rzeczy na wiosnę, ślicznych i w miarę dobrych gatunkowo zresztą rybaczki, szorty i spodenki dresowe kupuje tylko tam szkoda tylko, że z rozmiarówki niedlugo wyrośniemy Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Statystyka :) 28.01.08, 17:19 letnia kolekcje pumpkin patch mozna obejrzec na ich nowozelandzkiej stronie www.pumpkinpatch.com.au kolekcja jest przepiekna )))! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Statystyka :) 28.01.08, 17:25 ja ciuszki Vertbaudet kupuje w Niemczech: www.vertbaudet.de/online-verkauf/default.aspx Koszt przesylki na terenie Niemiec to 4.95 euro, a jesli laczne zamowienie przekracza 250 euro (nie musi byc to zamowienie jednej osoby), to przesylka jest bezplatna. Czasami sprzedaje je na Allegro, ale chyba sa mniej znane niz Next, bo zainteresowanie, przynajmniej narazie, raczej niewielkie. A ubranka sa naprawde swietnej jakosci i piekne. Chcecie, to Wam zrobie zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Statystyka :) 28.01.08, 17:49 Oj, dziewczyny przesadzacie, kiedyś tak samo wybrzydzano na H&M, że zrobiło się tak popularne i co drugie dziecko w piaskownicy nosi ciuchy tej firmy. Teraz na topie jest Next i dobrze - niech sobie będzie, wierzcie mi, ze na ulicy co drugie dziecko nie będzie przez to tak samo ubrane. A jeśli nawet kiedyś tak by się stało, nie przeszkadza mi to. Jeśli coś mi się bardzo podoba, jest dobrej jakości i ma przystępna cenę, to kupuję nie patrząc na metkę. Wisi mi to, czy w polarze albo bluzce Nexta, które ostatnio kupiłam będzie chodzić pół Wrocławia, najważniejsze, że obie te rzeczy podobały mi się, a moja córka wygląda w nich pięknie. Nawiasem mówiąc takich barwnych bluz polarowych ze świecą szukać na polskim rynku - a szukałam od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Statystyka :) 28.01.08, 17:52 ja tez od lat jestem fanka bluz polarowych nexta. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Statystyka :) 28.01.08, 17:53 Pia_, masz racje. Szkoda tylko, ze sa roznice miedzy krajami w sklepach tej samej sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Statystyka :) 28.01.08, 18:00 > Szkoda tylko, ze sa roznice miedzy krajami w sklepach tej samej > sieci... A to już inna para kaloszy Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Statystyka :) 28.01.08, 19:16 Mi najpierw nowa kolekcja się nie podobała. Jednak kilka fajnych rzeczy wybrałam. Akurat zbyt kolorowych (w sensie ilości barw na metrze kwadratowym tkaniny ciuszków nie lubię. Wybrałam trochę bardziej jednolite. A jaką bluzkę Pia kupiłaś? Bo akurat na ich bluzeczkach kiedyś sie nacięłam. PS. Gap ma fajne bluzeczki i spodnie ze słonecznikami. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Statystyka :) 28.01.08, 20:06 www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/11/6 Wybrałam taką bluzkę, bo ma śmieszny rysunek i jest turkusowa , a po za tym cena zachęcajaca. Do tego bardzo żywą bluzę polarową - bo takie wzory i kolory lubię: www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/10/2 Zakupy zrobiłam tylko dlatego, że korzystam z czyjejś uprzejmości i nic mnie to ponad ceny sklepowe (brytyjskie) nie kosztuje. Reasumując bluza polarowa jest cudna i mięciutka (na żywo piękniejsza niż na zdjęciu), bawełna bluzki nie zachwyca jakością (bardzo cienka), ale już przeszła ostre odplamianie + pranie i dała radę Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Statystyka :) 28.01.08, 19:19 ja nie wybrzydzam naprawdę nie ma w nowej kolekcji nic czego nie kupilabym we wrocku no nie dokladnie to samo, ale podobne ja się naprawdę potwornie rozczarowalam tymi ciuszkami, na zdjęciu wyglądaly bosko a w realu..może mialam po prostu pecha. nie twierdzę, ze nie ma nic ladnego, ale nie zachwycają mnie już tak jak kiedyś)) Odpowiedz Link Zgłoś