izabella79 16.06.05, 09:35 Ja tu chcialam zlozyc serdeczne gratulacje dla zoskianki za nawiazanie przemilego kontaktu z Panem Waldemarem Kotry nie ukrywajmy interesujacym mezczyzna byl))) I dla wszystkich pozostalych ktorzy dzielnie spiewali : "Daj mi te noc" Urocze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeanne_n Re: Pan Waldemar 16.06.05, 09:39 Ja bym powiedziała, że "urocze inaczej" jest bardziej adekwatnym określeniem P Dzisiejszy dzień nie jest moim dniem - to taka moja refleksja po wczorajszym upojnym i taneczno-śpiewającym wieczorze D Odpowiedz Link
losiek75 Re: Pan Waldemar 16.06.05, 09:45 Ja jednak nie moglem spac na wspomnienie rozowej blondynki (a bylem tak blisko), nasze drogi zejda sie jeszcze. To kiedy powtarzamy Odpowiedz Link
izabella79 Re: Pan Waldemar 16.06.05, 09:46 Ojjjjj Losiu, ta blondynka. No ja naprawde nie wiem jak mogles stracic taka zyciowa szanse... Ale nie martw sie Moze bedzie za tydzien))) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Pan Waldemar 16.06.05, 21:52 losiek75 napisał: > Ja jednak nie moglem spac na wspomnienie rozowej blondynki (a bylem tak blisko) ależ mnie atrakcje ominęły((( Odpowiedz Link
izabella79 Re: Pan Waldemar 16.06.05, 09:45 Oj Asia nie przesadzaj Cwicz glos zeby nastepnym razem wystapic wiele razy, nie tylko raz Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Pan Waldemar 16.06.05, 10:40 ćwiczę, ćwiczę tylko żałuję, że sobie nie zrobiłam odbitek tytułów, bo nie wiem, z czego mam się przygotować na następny raz P ale już myślę o tym, żeby sobie zakupić domowy zestaw do karaoke D Odpowiedz Link
izabella79 Re: Pan Waldemar 16.06.05, 10:48 Mysle ze masz bardzo duze szanse. Zatem inwestycja w karaoke przyda sie WR hehehehe Odpowiedz Link
ancia_m Re: Pan Waldemar 16.06.05, 09:52 To widzę, że dużo nie ominęło, a przede wszystkim Pan o uroczym imieniu Waldemar, z którym spotkanie mogłoby zmienić całe moje życie, ech... Ale cieszę się, że dobrze się bawiliście, bo ja nie... Chociaż Łosiu jeżeli nie poderwałeś blondyny to masz oficjalną naganę chłopie! Odpowiedz Link
losiek75 Re: Pan Waldemar 16.06.05, 10:01 Bo ja niesmialy jestem Nie mam praktyki, moze cos doradzisz??? Odpowiedz Link
ancia_m Re: Pan Waldemar 16.06.05, 10:05 losiek75 napisał: > Bo ja niesmialy jestem tak wiem, dało się zauważyć > Nie mam praktyki, moze cos doradzisz??? a pewnie, że doradze, w sobotę pokażę Ci kilka fajnych chwytów i bajerów Odpowiedz Link
kasiam306 Re: Pan Waldemar 16.06.05, 10:03 ale jak rozumiem byl pan Waldemar z wasem i Pan W. (nie Walenty?) siedzacy przy naszym stoliku? chyba juz zaluje ze sie wczesniej ucieklam Odpowiedz Link
izabella79 Re: Pan Waldemar 16.06.05, 10:04 Byla Pan Waldemar oraz Walus nasz kochany Pan Waldemar staral sie zabawic cala sale. Az w koncu zdecydowal sie wlaczyc do zabawy zoskeanke Odpowiedz Link
kasiam306 Re: Pan Waldemar 16.06.05, 10:11 och kurcze - jakbym zostala to moze Zoska mialaby konkurencje - nedzna ale konkurencje Odpowiedz Link
losiek75 Re: Pan Waldemar 16.06.05, 10:14 Niestety Zoska byla tylko tlem do popisow Waldemara. Mysle, ze mogla go zgasic, gdyby tylko chciala Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Pan Waldemar 16.06.05, 21:51 izabella79 napisała: > Ja tu chcialam zlozyc serdeczne gratulacje dla zoskianki za nawiazanie > przemilego kontaktu z Panem Waldemarem Kotry nie ukrywajmy interesujacym > mezczyzna byl))) naprawdę nie wiem, o czym Ty piszesz)) Odpowiedz Link
izabella79 Re: Pan Waldemar 17.06.05, 10:37 Ty juz doskonale wiesz o czym ja pisze moja droga)))) > naprawdę nie wiem, o czym Ty piszesz)) > > Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Pan Waldemar 17.06.05, 10:41 aaaaaaa, Pan Waldemar... wiesz, mnie zauroczył Harry Potter, wciąż nie mogę wyjść z podziwu i standby na twarzy sam mi się robi, jak go sobie przypomnęPP Odpowiedz Link
izabella79 Re: Pan Waldemar 17.06.05, 10:42 No fakt Harry rowniez byl rewelacyjny. Te ruchy... Cudowne Ale my tez spiewalismy bardzo ladnie hahahahahahaha Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Pan Waldemar 17.06.05, 10:44 nie no, my byliśmy bezkonkurencyjni pewnie dlatego nie dostaliśmy żadnej nagrody, bo nie mieli odpowiedniej dla nas... co tam jakieś misie, płyty, czy radia przenośne Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Pan Waldemar 17.06.05, 10:54 ja się tylko cieszę, że w nagrodę nie poprosili nas o bis P chociaż, jeszcze jedno piwo i mogłabym zawalczyć o mikrofon z Panem Waldemarem ) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Pan Waldemar 17.06.05, 10:56 Widzę dziewczęta, że Wy nie macie ni wstydu ni brydu Jak dobrze, że miałam ciekawsze zajęcia PP Odpowiedz Link
kasiam306 Re: Pan Waldemar 17.06.05, 11:02 a wiecie ze Harry Poter pisal w tym roku mature?? jak bylam poprzednio to mogl zaspiewac jedna extra piosenke za zdawanie matury.. ;-D Odpowiedz Link
izabella79 Re: Pan Waldemar 17.06.05, 11:07 WOW!!! Mature? To jeszcze czeka go ogromna kariera ))) Ciekawe czy umie spiewac i tanczy TURYSTYCZNA PIOSENKE Odpowiedz Link
kasiam306 Re: Pan Waldemar 17.06.05, 11:08 pewnie to chlopiec zalet wszelakich... wiec i Celine Dion by zaspiewal i na Titanicu zatanczyl Odpowiedz Link
bogulo Re: Pan Waldemar 17.06.05, 11:15 no nie chce was plcio piekna martwic, ale jak ma tyle zalet to moze jednak woli chlopcow Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Pan Waldemar 17.06.05, 11:20 ja tam bym się nie zdziwiła, jakby się okazało, że do Idola startował i układ choreograficzny miał opracowany - nie to, co my P Odpowiedz Link
izabella79 Re: Pan Waldemar 17.06.05, 11:24 No tak... My nie mielismy Ale poprawimy sie Po wypicu nastepnym razem paru piwek uklad wymysli sie sam Odpowiedz Link